VIDEO Oferte de Revelion în insula zeiţei Afrodita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cipru a devenit, în ultimii ani, nu doar o destinaţie estivală, ci şi una căutată de turiştii care vor să petreacă Sărbătorile de iarnă într-un mediu mai cald. Iar ofertele de iarnă sunt numeroase.

Spre exemplu, oferta agenţiei Best Tourism vine cu un pachet de cinci nopţi de cazare în Limassol, în perioada 30.12.2010-04.01.2011, cu demipensiune şi transport cu avionul, la un preţ de 497 de euro de persoană. Preţul include şi cina festivă în noaptea dintre ani, dar şi o excursie în munţii Troodos.

Ceva mai ieftină, dar care nu include preţul cinei de Revelion, este oferta celor de la AA Travel, agenţie care pune la dispoziţia clienţilor un pachet de cinci nopţi în Larnaca, cu mic dejun şi transport cu avionul, la un preţ de 399 de euro de persoană, pentru perioada 29.12.2010-03.01.2011.

Vacanţă de cinci stele, de la 559 de euro

Pentru turiştii care dispun de bugete mai generoase, există şi oferte de Revelion cu cazare în unităţi hoteliere de cinci stele, care pornesc de la 559 de euro, cum este cazul ofertei agenţiei Ultramarine Travel. De precizat că preţul nu include costul cinei festive, iar turiştilor le este asigurat, în oferta agenţiei, doar micul dejun, pentru demipensiune achitându-se în plus 149 de euro de persoană.

Cipru nu este o destinaţie din categoria celor ieftine, dacă vorbim de preţurile practicate de magazinele şi restaurantele de pe insulă. Comparativ cu principalii competitor din zona turistică mediteraneeană, preţurile de aici sunt cu aproximativ 25% mai mari, chiar şi la apă, fructe sau băuturi. Acest motiv a făcut ca Cipru să primească un aflux tot mai mare de turişi, mai ale în timpul verii, care preferă variant unui sejur cu self-catering şi aprovizonarea cu alimente şi cele trebuincoase pe durata şederii din supermarketuri şi nu din pieţele pentru turişti.

Negociaţi excursiile pe care le doriţi

Pentru a economisi ceva bani, este indicat să cumpăraţi excursii opţionale de la companiile locale şi nu de la agenţiile din România. Astfel, veţi putea negocia direct preţul final şi, în cazul în care faceţi parte dintr-un grup mai numeros, puteţi oţine discounturi semnificative. Dintre excursiile prezentate în ofertele locale, nu rataţi turul insulei cu maşina şi croazierele de o zi. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite