Ofertă de înaltă tehnologie pentru copiatul la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se apropie perioada examenelor şi nu ai timp de învăţat? Micii afacerişti de prin căminele studenţeşti s-au întrecut în inventivitate şi au creat produse speciale care să-ţi faciliteze

Se apropie perioada examenelor şi nu ai timp de învăţat? Micii afacerişti de prin căminele studenţeşti s-au întrecut în inventivitate şi au creat produse speciale care să-ţi faciliteze copiatul la examen. Trebuie doar să dispui de o sumă de bani pe care să o "investeşti" în astfel de copiuţe electronice. Cum apar aceste produse pe piaţa românească este greu de spus, specialiştii în domeniu fiind de părere că se poate vorbi de importuri la negru. Cert este că tehnologia ţine pasul cu dorinţa de fraudă.

Microcăştile fără fir - piesa de rezistenţă
Afişele postate în căminele studenţeşti, dar şi prin centrul Capitalei îţi propun produse diferite, al căror preţ variază între 15 RON şi 450 RON. Cel mai scump obiect - respectiv microcăşti fără fir - costă 450 RON. Dispozitivul are 12 mm lungime şi 4 mm diametru, iar "comercianţii" te asigură că intră perfect în ureche, fiind nedetectabil. Dacă ai răbdare şi citeşti atent toate afişele lipite pe stâlpii din Regie, găseşti şi descrierea acestui element, cu lux de amănunte: "Microcasca reprezintă un sistem de comunicare nedetectabil de către cei din jur datorită dimensiunilor foarte reduse. Intră complet în canalul urechii, fiind un produs unic pe piaţă. Reprezintă o alternativă estetică la hands-free-urile existente datorită eliminării firelor prin care se conectează la căşti".

Ofertă diversificată
Oferta nu se opreşte însă numai aici, pentru că "negustorul" nostru, ca orice comerciant care se respectă, şi care a înţeles că are nevoie de diversitate pentru a atrage cât mai mulţi cumpărători, are în dotare şi alte produse la preţuri pentru buzunarul fiecăruia. Este vorba de "ochelari de vedere moderni fără dioptrii cu microvibraţii, la 200 RON, microcăşti cu liţă cât bobul de piper ce intră în canalul urechii, la preţul de 50 RON, dar şi pixuri cu mină invizibilă, la 15 RON". În cazul în care vrei să copiezi "la vedere" există şi varianta printurilor cu cerneală invizibilă care se vede doar la ultraviolete, în schimbul cărora trebuie să plăteşti 1 RON/pagină. Livrarea acestor produse se face prin colet poştal.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite