Nokia a lansat trei smartphone-uri bazate pe noua platformă Symbian Belle

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nokia, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, a lansat azi telefoanele  Nokia 600, Nokia 700 şi Nokia 701, care rulează noul sistem de operare al companiei, Symbian Belle.

„Anunţul făcut de Nokia astăzi certifică faptul că Symbian va continua să joace un ro important în portofoliul său de produse, alături de Windows Phone 7“, a declarat Nick McQuire, IDC, citat de mobile-device.biz.

Nokia 600 a fost creat în special pentru pasionaţii de muzică, acesta încorporând o antenă radio FM pentru ascultarea posturilor fără a fi nevoie de căşti sau transmiţător FM.

De asemenea, pentru ca utilizatorul să se bucure de o calitatea superioară a muzicii, telefonul dispune de un difuzor integrat şi de posibilitatea de a se conecta wireless la boxe şi alte dispozitive compatibile cu ajutorul tehnologiei NFC.

Pe partea hardware, Nokia 600 este dotat cu un procesor de 1 GHz, memorie internă de 2 GB care se poate extinde printr-un card microSD cu încă 32 GB, cameră foto de 5 MP, full focus,  LED flash şi redare video HD.

Nokia 700 dispune de dimensiuni reduse, procesor de 1 GHz, memorie internă de 2 GB, care poate fi extinsă până la 32 GB, ecran AMOLED ClearBlack de 3,2 inchi şi cameră foto de 5 MP cu full focus, LED flash şi filmare în format HD. De asemenea, telefonul încorporează tehnologia NFC.

Al treilea smartphone, Nokia 701, are un design similar cu cel al telefonului Nokia C7 şi este dotat cu procesor de 1 GHz, spaţiu de stocare de 8 GB care , de asemenea, se poate extinde cu încă 32 GB şi cameră foto de 8 MP cu dual LED flash cu posibilitate de redare video în format HD.

Acesta mai dispune de o cameră frontală pentru convorbiri video, de tehnologia NFC, ecran de 3,5 inchi AMOLED ClearBlack şi funcţie de filtrare a zgomotelor de fundal. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite