Noile variante Smart şi Peugeot 207 apar pe piaţă anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două modele sunt printre cele mai aşteptate maşini din clasa mini de pe piaţa auto mondială

Anul 2007 va aduce pentru modelele Smart de la Mercedes şi Peugeot 207 noi schimbări. În timp ce ultimul model Smart se va lansa chiar în noaptea de Revelion, în Italia, Peugeot 207 CC, cu un design mai sportiv, a fost prezentat oficial şi va fi disponibil în showroomuri din primele luni ale anului viitor.
Mercedes a înregistrat în ultimii ani o scădere drastică a vânzărilor pentru modelul Smart şi, cu toate că se zvonea că se va descotorosi de "piticul pe patru roţi", aşa cum este poreclit modelul de italieni, prin această lansare, oficialii nemţi demonstrează că acest lucru nu se va întâmpla.
Lansarea noului Smart este aşteptată de ceva vreme, însă specialiştii cred că totul face parte dintr-o strategie de marketing a germanilor şi amânarea lansării nu a fost decât un "teasing". Nenumăratele informaţii despre maşinuţa care are "sânge" aristocrat german au apărut în noua variantă pe diferite bloguri, dar şi în anunţurile oficiale. şefii Smart s-au decis în cele din urmă să rupă momentul de aşteptare şi anunţă că la joncţiunea anilor vor prezenta noul Smart cu ocazia show-ului auto de la Bologna. Italia nu a fost aleasă deloc întâmplător. Din cifrele oferite de germani reiese că oraşul european cu cele mai multe maşini Smart este Roma. Pe străzile Romei circulă mai mult de un sfert din totalul Smarturilor înregistrate în Italia în cei opt ani de existenţă pe piaţă.
Lansare cu cântec pentru cea mai scurtă maşină de pe piaţă
Smart va avea parte de un eveniment de lansare interesant, targetat corect spre viitorii cumpărători ai maşinii. Vor fi prezenţi o serie de artişti italieni premiaţi de postul de televiziune MTV, iar punerea în scenă îi va aparţine celebrului regizor Valerio Festi, cel care a realizat deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, de anul trecut. Calităţile maşinii îi îndreptăţesc peşefii germani să o considere cel mai adaptat vehicul de oraş. Smart ForTwo este cea mai scurtă maşină de pe piaţă, iar motorul său diesel înregistrează cel mai mic consum urban pentru un autovehicul de serie. În ciuda dimensiunilor reduse, Smart pune la dispoziţia pasagerilor un spaţiu de depozitare de aproximativ 220 de litri.
CC de la Peugeot, mai scund, dar sport
Peugeot a prezentat oficial versiunea Coupe-Cabriolet a noului 207. Aceasta are aceleaşi dimensiuni ca şi versiunea de bază, cu excepţia înălţimii, mai mică la CC cu 75 mm, la 1,397 metri, dându-i un aer mai sportiv, mai stilat. Habitaclul a fost restilizat, fiind dotat cu mai multe echipamente în serie (GPS, MP3-player etc.), cu piele şi cu scaune mai ergonomice. Noul CC va

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite