Noi zboruri din Otopeni spre Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul aerian Carpatair va introduce din 17 mai zboruri din Bucureşti spre Milano (Bergamo), Verona, Bolonia şi Veneţia, care vor avea o frecvenţă de până la şase curse pe săptămână, informează compania.

Prin lansarea noilor zboruri directe din Bucuresti, Carpatair va opera 158 de zboruri pe săptămână spre nouă destinaţii în Italia.

„Prin suplimentarea numărului de curse internaţionale cu plecare din Bucureşti - Otopeni, Carpatair pune în practică strategia de dezvoltare pe termen mediu, care a stat şi la baza achiziţionării celor trei Fokkere 70 la finele anului trecut, întărindu-şi prezenţa în Bucureşti prin lărgirea bazei sale operaţionale de pe acest aeroport", a declarat vice-preşedintele de marketing  şi de vânzări al Carpatair, Paula Ardelean.

Zborurile vor fi operate cu avioane Fokker 70, cu o capacitate de 72 de locuri, iar preţul unei călătorii porneşte de la nouă euro, fără taxe.

Spre Veneţia, Carpatair va opera de şase ori pe săptămână, în zilele de luni până vineri şi duminică, iar către Milano vor exista cinci zboruri săptămânale. Totodată, compania va avea câte trei zboruri pe săptămână spre Verona şi Bolonia.

Carpatair a început operarea zborurilor din Bucureşti spre Italia în octombrie 2009, când a introdus curse pe rutele Bucureşti - Ancona şi Bucureşti - Bari.

În prezent, aceste zboruri au o frecvenţă de trei curse pe săptămână.

În martie, Carpatair a introdus zboruri şi din Craiova spre Italia, Roma şi Milano, acestea fiind operate de două ori pe săptămână.

Înfiinţată în 1999, Carpatair este în prezent cea mai mare companie aeriană regională din Europa de Sud-Est, operând în principal pe pieţe regionale de nişă. Din 2000, Carpatair şi-a deschis un hub de operare la Timişoara.

Carpatair operează pe 10 aeroporturi interne şi 18 aeroporturi externe. Numărul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 330 de zboruri săptămânale spre 30 de destinaţii din şase ţări.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite