Nicole Kidman, cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când vine vorba de bani, Nicole Kidman poate fi numită regina Hollywoodului. Deţinătoarea Oscarului, care câştigă 17 milioane de dolari pe film, este prima pe cea de-a cincea listă anuală a

Când vine vorba de bani, Nicole Kidman poate fi numită regina Hollywoodului. Deţinătoarea Oscarului, care câştigă 17 milioane de dolari pe film, este prima pe cea de-a cincea listă anuală a celor mai bine plătite actriţe din Cetatea filmului.
În topul realizat de "The Hollywood Reporter" şi dat publicităţii zilele acestea, frumoasa australiană a detronat-o pe Reese Witherspoon, cea mai bine plătită actriţă de anul trecut, şi ea câştigătoare a unui trofeu Oscar. Acum, Witherspoon se clasează pe locul al doilea, cu un câştig de 15 milioane de dolari pe film. Pentru prima dată în istoria topului realizat de revista americană, Julia Roberts nu ajunge în top, dat fiind că "Frumuşica" şi-a dedicat timpul creşterii gemenilor pe care îi are. Cu toate acestea, Nicole Kidman, de 39 de ani, care a câştigat un Oscar pentru prestaţia sa din "Orele", nu reuşeşte să bată recordul stabilit de Roberts, care a primit câte 20 de milioane de dolari pentru fiecare film în cei mai buni ani ai carierei sale cinematografice.
Rene

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite