Neogen cumpără CeeVee.com

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Neogen, care deține site-ul Bestjobs, a achiziționat CeeVee.com, un serviciu rapid de gestionare a CV-ului și se extinde astel la nivel internațional, potrivit unui comunicat al companiei.

UPDATE

Prețul tranzacției nu a fost încă anunțat. Potrivit directorului general al Bestjobs, Călin Fusu, achiziția site-ului CeeVee.com, deținut anterior de compania Lateral România, înseamnă o bază de încă 40.000 de utilizatori din toată lumea. Fusu nu exclude și alte achiziții în perioada următoare. “Suntem în continuare interesați de achiziții pe zona de rețele sociale/anunțuri (Neogen) și recrutare (Bestjobs), atât locale cât și internaționale”, explică el.


În urma acestei tranzacții Bestjos se va extinde de la nivel regional - unde este prezent cu BestJobs.bg, BestJobs.rs si BestJobs.md – la nivel internațional.

BestJobs este un site ce găzduiește anunțuri de recrutare pentru utilizatorii din România, Bulgaria, Serbia și Moldova. Site-ul are peste 1.400.000 de CV-uri active în baza de date și peste 70.000 de companii client. Competitorul Bestjobs este site-ul de anunțuri de recrutare Ejobs.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite