Neckermann revine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul german de turism Thomas Cook AG (subsidiară a grupului britanic Thomas Cook) va reveni în România de anul viitor, după ce s-a retras de pe piaţa autohtonă în urmă cu cinci ani.

Operatorul turistic va începe să aducă iar pe litoralul românesc turişti germani, elveţieni şi austrieci prin intermediul brandului Neckermann, a declarat Elena Udrea, ministrul Turismului, citată de Mediafax.

Motivele pentru care Thomas Cook a decis să se retragă de pe piaţa românească în 2006 au fost nemulţumirile legate de starea hotelurilor şi de serviciile disponibile pe litoral. „Pe lângă destinaţiile de vacanţă, România începe să devină tot mai atractivă pe piaţa germană şi să fie percepută ca o destinaţie interesantă din punct de vedere al naturii, al culturii şi chiar al preţului pachetelor turistice", a mai spus Udrea.

Numărul marilor operatori turistici germani care oferă pachete pentru România va creşte astfel la patru. Alături de Neckermann, grupurile TUI, REWE Touristik şi FTI au în catalog destinaţii româneşti. 

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite