Nazare: Pentru a finaliza autostrada Deva-Orăştie, constructorul trebuie să simtă presiunea Ministerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, susţine că firmele care s-au implicat în construirea tronsonului de autostradă Deva-Orăştie "trebuie să simtă presiunea şi atenţia" Ministerului Transporturilor pentru a le finaliza la timp.

Ministrul Alexandru Nazare a inspectat, marţi, lucrările la tronsonul de autostradă Deva-Orăştie, în zona podului peste Mureş din apropiere de Simeria.

El s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor, mai ales că de la ultima inspecţie din 25 martie s-au făcut peste două sute de angajări, iar lucrările au avansat.

"Personalul s-a suplimentat: au conştientizat faptul că există nişte termene foarte clare şi că memorandumul ISPA prin care este finanţat se află într-un anumit stadiu şi trebuie respectat şi în momentul de faţă pot să spun că această lucrare are premizele să fie deschisă pentru trafic în luna octombrie şi trebuie terminată până la sfârşitul anului", a declarat ministrul, potrivit Mediafax.

În 25 martie, ministrul Transporturilor le ceruse constructorilor tronsonului de autostradă Deva-Orăştie să finalizeze lucrarea până în luna octombrie, cu patru luni înainte de termenul specificat în contract. Termenele de finalizare a lucrărilor sunt august 2012 pentru segmentul Simeria - Orăştie (17,7 kilometri) şi februarie 2013 pentru sectorul Deva - Simeria (14,8 kilometri).

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite