Moda preţurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O escapadă de weekend într-o capitală europeană poate asigura un respiro binemeritat şi o mai bună productivitate a muncii, la întoarcere. Ofertele variază în marje foarte largi, în funcţie

O escapadă de weekend într-o capitală europeană poate asigura un respiro binemeritat şi o mai bună productivitate a muncii, la întoarcere. Ofertele variază în marje foarte largi, în funcţie de numărul de zile, transport, poziţia hotelului. Pentru comparabilitate am ales transport cu avionul, cu taxe incluse, cazare două nopţI în cameră dublă, la un hotel poziţionat central, cu mic dejun inclus.

Marshall Turism
Cel mai scump: Weekend la Paris, 2672 euro. Preţul include transport cu avion la clasa business (1352 de euro) şi cazare la Hotel California Champs Elysees (1320 euro de persoană, două nopţi). Hotelul este de patru stele lux, iar preţul este pentru cazare în apartament duplex (80 mp), cu două dormitoare.
Cel mai ieftin: Weekend la Istanbul, 266 euro/ persoană cu cazare în cameră dublă, la Hotel Royal, situat în centrul vechi. Transportul cu avionul costă 200 de euro (ofertă până pe 31 octombrie, după această dată se adaugă încă 12 euro), şI include transferul de la aeroport la hotel.

Peter Expres
Cel mai scump: Weekend la Viena, 553 de euro de persoană. Preţul include transport cu avionul, cursă de linie, preţ promoţional de 383 euro (cu un plus 50 de euro fără promoţie), inclusiv taxele de aeroport. Cazare la un hotel de cinci stele în zona centrală a Vienei, la preţul de 85 de euro pe noapte.
Cel mai ieftin: Weekend la Istanbul, 250 de euro de persoană. Transportul cu avionul inclusiv taxele costă 200 de euro, iar cazarea, la hotel de trei stele cu mic dejun inclus costă 25 de euro/noapte. Ofertele ieftine trebuie contractate mai din timp, pentru că există riscul să nu mai fie locuri.

Perfect Tour
Cel mai scump: weekend la Londra, 1996 euro. Preţul include cazare la hotel Kempinski, cinci stele, situat central. Locul în camera dublă este 304 euro/noapte. Transportul cu avionul costă 1313 euro de persoană, cu Taromul, la clasa business. Se adugă costurile cu viza, 75 euro de persoană.
Cel mai ieftin: weekend la Roma, 327 de euro. Preţul include transport cu Alitalia (195 de euro), şi cazare la Sheppers Hotel (66 euro/noapte), situat într-o zonă verde, la 15 minute de Vatican.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite