Miza ocultă a Summitului NATO de la Bucureşti Capii lumii, protejaţi de triunghiul divin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi mai-marii lumii ne arată cu degetul, că nu facem şi nu dregem, dar se întâlnesc aici, în ceea ce este considerat un summit istoric, "piatra de hotar în evoluţia NATO", după cum s-a

Toţi mai-marii lumii ne arată cu degetul, că nu facem şi nu dregem, dar se întâlnesc aici, în ceea ce este considerat un summit istoric, "piatra de hotar în evoluţia NATO", după cum s-a exprimat Jaap de Hoop Scheffer, secretar general NATO, la o conferinţă de presă în Varşovia.

Adina Mutăr

Raportul Departamentului american de Stat face România terci, UE ne ceartă că nu ne ridicăm la standarde. Şi atunci de ce ni se acordă o asemenea încredere, încât să găzduim un summit atât de important pentru viitorul Europei şi al lumii? Ministrul suedez de externe, Carl Bildt, ne lămureşte oarecum.

La conferinţa de presă organizată de German Marshall Fund, Bildt susţine că la Bruxelles există sentimentul că România şi Bulgaria au fost admise în UE prea devreme (!!!).

Dar, căci există şi un "dar" valoros, "a existat în mod clar o motivaţie strategică pentru a ne mişca destul de repede, inclusiv în privinţa României şi Bulgariei, din motive care sunt mai degrabă familiare dezbaterii NATO decât UE", a subliniat Bildt. Ei, iacă! România era pe lista axei, indiferent dacă unii şi alţii ar fi preferat să nu fie locuită! Sau locuită de alţii.

Din fericire pentru noi, spun ocultiştii, citând profeţii celebre ale lui Nostradamus şi Sundar Singh, există asupra ţării noastre un halou divin şi oricât s-ar grăbi marile puteri să-şi atingă scopurile globale, trebuie să ţină seama de poziţia noastră geografică şi de protecţia din alte sfere decât cele materiale.

Dar nu numai mult contestaţii "profeţi" susţin acest lucru. Şi Papa Ioan Paul al II-lea ne-a arătat dimensiunea protecţiei divine a României, dar n-a existat un interes major în a-i fi mediatizate spusele. "La confluenţa dintre religia catolică şi religia ortodoxă - în Transilvania -, catolicii şi ortodocşii sunt chemaţi să-şi unească eforturile, astfel încât continentul european să nu îşi uite rădăcinile creştine", a spus Suveranul Pontif în vizita sa în România, în 1999, adăugând că a venit ca să contemple chipul lui Iisus în Biserica noastră.

Era primul papă care a făcut o vizită unei ţări ortodoxe în peste 1.000 de ani şi nimeni nu s-a străduit să afle ceea ce a vrut să spună cu adevărat. Mai mult, la sfinţirea locului pentru Catedrala Mântuirii Neamului a spus că România este "Grădina Maicii Domnului", o ţară care ocupă un loc special în inima sa. Unii pot spune că erau expresii diplomatice, dar specialiştii care studiază de zeci de ani geografia sacră a lumii ştiu că România are un loc aparte pe plan divin. Poate cea mai veche referire este cea din Geneză - în care întâi nişte lingvişti greci, apoi ruşi au identificat Havila ca anagramă a Valahiei.

Conform acestora, nici mitica şi "germanica" Walhala n-ar fi altceva. La aceeaşi concluzie au ajuns şi dr. Ilie Stanciu şi prof. Tudor Diaconu, membri ai Asociaţiei Oamenilor de Ştiinţă din România, care, după ce au descoperit şi studiat "codul getic" - o matrice lingvistică descoperită pe o statuetă de la Adamclisi (astăzi dispărută) -, au ajuns la concluzia că "Limba vorbită de Adam şi Eva" (vol I şi II) s-a vorbit pe aceste meleaguri.

Descoperirea din 1961 a tăbliţelor de la Tărtăria într-un complex arheologic sacru a bulversat întreaga lume, pentru că ele demonstrau că civilizaţia nu a apărut în Sumer, aşa cum se stabilise, cu cel puţin 2.000 de ani mai devreme, pe Mureş (anagramă SUMER) şi Arieş - râu pomenit în legendele sumeriene despre "timpurile dintâi" că trecea prin E.DIN - muntele unde "Maica oamenilor şi a zeilor" îşi avea casa şi "grădina".

Mulţi istorici au susţinut că tăbliţele de la Tărtăria sunt un "accident", dar nimeni nu vrea să se mediatizeze că pe întreg teritoriul ţării noastre există vestigii cu simboluri sumeriene, mai vechi decât civilizaţia sumeriană mesopotamiană, ajunsă acolo după Potop, după cum spun scrierile lor .

România, între "Grădina Maicii Domnu lui" şi "ograda" spionajului global

Dar unde a fost nucleul civilizaţiei primordiale, dinainte de Potop? Patriarhul Teoctist scria în prefaţa Bibliei tipărite de BOR că credinţa creştină începe cu "Sfânta Tradiţie, de pe vremea când Dumnezeu vorbea direct oamenilor, cu mult înainte ca Moise să primească Legile". Nu a specificat niciodată unde se întâmplă această minune.

Istoricii spun că nu se cunoaşte originea sumerienilor, fiind consideraţi, "generos", indoeuropeni! Herodot observa însă că "cei mai numeroşi după inzi sunt tracii şi, dacă ar fi şi uniţi, ar fi cei mai puternici". Iar dacă ţinem seama şi de cercetările recente ale oceanologului american Rob Ballard, care susţine că Potopul a fost aici, când pragul de la Bosfor s-a rupt şi un lac cu apă dulce foarte primitor a devenit Marea Neagră, istoria civilizaţiilor de dinainte de Potop merge spre Europa.

Poate că a venit vremea ca istoria să intre pe coordonatele ei adevărate şi neamul cel numeros să se întregească. "NATO are misiunea să contribuie la unificarea continentului european şi summitul de la Bucureşti se axează pe acest obiectiv central şi pe termen lung al Alianţei", după cum a subliniat Scheffer.


Ocultiştii speră că acasă, în Grădina Maicii Domnului, liderii "neamului numeros" vor lua decizii corecte. Mai ales că întâlnirile vor avea loc în triunghiul divin care protejează Bucureştiul. Înainte, era format din Bisericile Radu Vodă, Mihai Vodă şi Patriarhie. Prin strămutarea Bisericii Mihai Vodă, din ordinul lui Ceauşescu, triunghiul divin fusese distrus, dar a fost refăcut prin piatra de temelie a Catedralei Mântuirii Neamului. European!


Punct de "control al tuturor"


Marile puteri au avut întotdeauna strategii pe termen lung de care s-au ţinut cu sfinţenie, dacă se poate spune aşa. Ca să rămânem în sfera "ocultă", dar de altă natură, menţionăm că summitul de anul acesta a fost pregătit de mult timp, după cum aflăm de la un specialist în "microunde". Dar nu din cele de la cuptoare! "Bucureştiul este o locaţie ideală.

Mă rog, din punctul nostru de vedere. Adică este atât de îmbâcsit de sisteme radioelectronice - emisie, recepţie, stocări, retransmisie - încât nivelul de radiaţie este extrem de ridicat, cel mai ridicat din Europa, dar pentru asta nu ne critică UE şi nici Departamentul american de Stat, pentru că aşa era programat. În privinţa asta, am fost cuminţi şi am acceptat tot ce ni s-a oferit, fără să ne punem problema protecţiei populaţiei.

Pe <> Bucureştiului sunt, după cum ştiu eu, peste 10.000 de antene din sistemul electronic de configurare. De obicei, de luni până joi se merge pe recepţie, captare. La sfârşit de săptămână se fac <> , traficul informaţiilor este extrem de intens, de aceea e bine să pleci în weekend într-o casă de vacanţă, într-o excursie! Dacă transmisiile astea ar bâzâi în spectrul audibil, nu s-ar putea trăi în Bucureşti!".


Mda! Cică asta ar fi de bine din punct de vedere strategic, pentru că Bucureştiul este în prezent capăt de axă (Washington - Londra - Bucureşti), dar tinde să devină punct de bifurcaţie. "Globalizarea nu funcţionează pe axe mici", ne spune un fost strateg militar, încântat de Summitul NATO de la Bucureşti. "Gândeşte-te ce înseamnă să trasezi o sferă plecând de la Washington şi terminând la Bucureşti, cu un punct minimal de bifurcaţie la Londra!

Restul lumii rămâne pe dinafară şi există riscul formării altor axe. Dacă acestea nu sunt complementare cu axele principale, e război şi lumea a obosit de atâtea războaie. Cel mai bine este ca, la acest summit, marile puteri să se înţeleagă şi de la Bucureşti să plece alte coordonate ale axei şi sfera să se contureze mai amplu. De aceea a şi fost ales Bucureştiul ca punct de control al tuturor".


Neptun, "necontrolul nimănui"


Aici se cuvine să vorbim ce înseamnă un "punct de control al tuturor". E vorba de agenţiile de spionaj. De multă vreme există locaţii de "necontrol al nimănui" sau "control al tuturor", unde au loc întâlniri ale agenţilor din ţări duşmane, unde fiecare spion zburdă în voie cu alţi spioni în cârca lui, pentru că este interzis a se întâmpla ceva rău. Se fac doar schimburi de "impresii".

În anii interbelici a fost Geneva, apoi, în situaţii critice au fost Yalta, Malta şi "alta", dar, cum lucrurile păreau să se aşeze, s-a trecut la perioade mai lungi. Între 1973 şi 1993 a fost Casablanca, apoi a urmat Viena, care nu a rezistat prea mult. Se vede treaba că în "controlul tuturor" s-au născut nişte planuri necontrolate şi în 1999 marile agenţii de spionaj s-au trezit în căutare de alte "oaze". Yalta, Malta nu mai erau pe lista opţiunilor, deoarece ofereau protecţie radioelectronică şi satelitară de doar 60% şi s-a aflat întotdeauna ce-au vorbit mahării lumii pe acolo, în mare "taină".


"Bucureştiul a devenit o opţiune firească", ne lămureşte strategul. Şi s-a trecut la implementarea "controlului tuturor". În plus, România mai are o locaţie deosebită. "Neptun este o fortăreaţă din punct de vedere radioelectronic. Are o protecţie maximală în cea mai mare parte a zilei împotriva interceptărilor, detecţiei prin satelit şi a altor metode. Această locaţie este pentru întrevederi la nivel foarte înalt, dacă se ţine cont, evident, de programul sateliţilor. Vila prezidenţială de la Neptun a fost construită după ce strategi militari, ingineri şi constructori au făcut toate măsurătorile şi calculele posibile şi imposibile pentru a asigura gradul de protecţie maximă.

Nici tehnologia modernă nu sparge acest zid, deoarece aşa s-a dorit de multă vreme". Acum înţelegem importanţa covârşitoare a Bucureştiului "controlat de toţi", cu Neptunul aflat sub "necontrolul nimănui" la pachetul de "ofertă", pentru luarea deciziilor NATO! Noi, oamenii de rând, mulţi dar… neştiutori, "bucuroşi le-om duce toate, de e pace ori război". Cel puţin aşa se speră.


"Marele Comunicator" de la Washington


Specialistul britanic Alan Simpson, preşedinte al Communication Links, părintele WorldNet, responsabil de globalizarea informaţiei, a elaborat un material destul de transparent despre pionieratul "diplomaţiei electronice".

Totul a început când "Marele Comunicator" (Washington) a înţeles că trebuie să câştige războiul mediatic pentru a-şi implementa strategiile globale pe termen lung. Prin United States Information Agency şi cu control strict militar a început construcţia reţelei de transmisiuni prin satelit, fiind angajaţi cu contract Alan Simpson şi echipa sa, care aveau deja experienţă cu firma "Satelite Communication LTD". Simpson a umblat cu valiza cu un analizator de spectru deghizat în televizor portabil printr-o grămadă de ţări, multe comuniste şi ostile planului de globalizare a comunicaţiei.

Era să fie prins în India abia de către un ofiţer de la aeroport care era student la Electronică. Norocul lui Simpson că superiorii ofiţerului nu l-au crezut! Prima "farfurie" din reţeaua WorldNet a fost asamblată pentru scurtă vreme pe acoperişul Ambasadei SUA din Londra, în aprilie 1985. Specialiştii români în războiul radioelectronic au semnalat în timpul evenimentelor din decembrie 1989 că pe acoperişul Ambasadei SUA de la Bucureşti apărea şi dispărea o "farfurie".

De altfel, şi Simpson recunoaşte că "nicăieri nu s-a dovedit mai clar că sistemul de transmisie prin satelit funcţionează ca atunci când el a fost activat la Bucureşti". OK! Pe urmă s-a intrat pe frecvenţe legale, iar acum, că Bucureştiul a devenit punct de "control al tuturor", ce mişună pe sateliţi, în afară de televiziuni, numai Dumnezeu poate şti!


Potenţialul Mării Negre


Vasile Rudan, specialist în percepţie extrasenzorială, care a condus experimente în cadrul unităţii de paranormali ai armatei, cu baza în Munţii Buzăului, dă o altă "dimensiune" importanţei Mării Negre asupra României zilelor noastre. "Este cunoscut faptul că interesele geopolitice ale marilor puteri militare sunt structurate pe cel puţin două componente constitutive.

O componentă transparentă, inclusă în tratate şi convenţii internaţionale semnate la vedere şi o componentă subtilă, inaccesibilă controlului public. Cred că interesul NATO pentru statele riverane Mării Negre, printre care şi România, s-ar putea axa şi pe existenţa în adâncul Mării Negre a unui imens depozit de hidrogen sulfurat. Celebrul explorator american Rob Ballard şi alţi specialişti în domeniu au declarat recent că Marea Neagră este unicat pe plan mondial.

Pe de altă parte, bazinul Mării Negre relevă şi o componentă "paranormală", descoperită în anii '60 şi confirmată pe cale experimentală relativ recent. Comunicaţiile telepatice în sistem duplex şi teledetecţiile extrasenzoriale în zona bazinului Mării Negre se efectuează cu o acurateţe surprinzătoare. De pildă, din locaţii situate pe litoralul românesc se pot monitoriza cu o precizie inexplicabilă - şi în timp real! - ţinte umane din Orientul Mijlociu şi tehnici militare mobile "inamice", conduse de echipaje umane. La modul declarativ, fenomenul nu are o explicaţie ştiinţifică satisfăcătoare.

Se pare că şi unele particularităţi hidrostatice dintre volumul de apă oceanică, ce s-a deversat în bazinul fostului lac "Marea Neagră" în urma ruperii pragului geologic din actuala Strâmtoare Bosfor, şi depozitul de apă saturată cu hidrogen sulfurat ar influenţa pozitiv conductibilitatea atmosferică pentru comunicaţii telepatice. Întrucât acest aspect al problemei ţine de domeniul câmpului de luptă mental, e puţin probabil ca în viitorul apropiat să fie declasificat vreun dosar pe această temă, pentru a transpărea în mass-media detalii suplimentare", spune Rudan.


România, văzută de Sundar Singh


Şi Nostradamus a prevăzut o soartă strălucitoare poporului român, dar după un război devastator, cu arme nucleare şi biologice, care va izbucni între 2008 şi 2012, conform dr. M. Ruthford. Dar Sundar Singh (sfânt indian, convertit la creştinism, 1889-1929) a fost cel care a avut revelaţii ample despre viitorul României.
"Eu ştiu că România are o misiune dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi. Cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea Sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului".


El a prevăzut schimbarea climei, "cutremure care vor distruge multe dintre clădirile existente, uragane şi vânturi puternice, terestre şi maritime". Uimitor, a prevăzut şi globalizarea! "Treptat, puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene, cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată".

"În acea perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe suprafaţa pământului, Bosforul şi Dardanele se vor scufunda, dispărând complet de pe suprafaţa globului, de asemenea, o mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure, scoarţa pământului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor (…) Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi a măcelului ce se va desfăşura pe aproape întreg globul pământesc, România şi locurile supranumite sfinte din Palestina.

Netrecută prin sabie va rămâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind, în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul <> , iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.

Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având şapte km în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil "Nou Ierusalim". În România se va construi un canal care va uni Dunărea cu marele oraş reconstruit al Bucureştiului, permiţând astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, să ajungă până în acest oraş minunat".


Conform astrologilor, din 2007, de când Jupiter şi Pluto au făcut conjuncţie în Săgetător, România a intrat într-o perioadă de renaştere spirituală.


Cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea Sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului
Sundar Singh

Bucureştiul este o locaţie ideală. Mă rog, din punctul nostru de vedere. Adică este atât de îmbâcsit de sisteme radioelectronice - emisie, recepţie, stocări, retransmisie - încât nivelul de radiaţie este extrem de ridicat, cel mai ridicat din Europa.
Specialist în radiocomunicaţii

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite