Misha Collins, teroristul seducător din „24”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Misha Collins îl interpretează în serialul „24” pe teroristul Alexis Drazen, membrul unei familii sârbe care a semănat groază în Kosovo. Alexis este fratele lui Andre Drazen (Zeljko

Actorul Misha Collins îl interpretează în serialul „24” pe teroristul Alexis Drazen, membrul unei familii sârbe care a semănat groază în Kosovo. Alexis este fratele lui Andre Drazen (Zeljko Ivanek), care a pus la cale planul de răzbunare împotriva lui Jack Bauer (Kiefer Sutherland) şi a senatorului David Palmer (Dennis Haysbert).

Când apare în „24”, Alexis o seduce pe una dintre voluntarele de campanie a candidatului la Casa Albă, Elizabeth Nash (Kara Zediker), care fără voia ei îi spune că senatorul, dându-şi seama că viaţa lui este în pericol, este pe cale să plece din Los Angeles.


Cariera lui Misha Collins este legată mai ales de serialele de televiziune, momentan apărând, spre desfătarea fanilor, în producţia „Supernatural”, unde interpretează rolul îngerului luptător Castiel. Actorul a mai jucat în „Spitalul de urgenţă”, „Monk” şi „CSI”.

Vinerea viitoare

DVD-ul cu serialul " 24" se vinde împreună cu ziarul “Adevărul”

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite