Ministrul Transpoturilor, Alexandru Nazare, somat de recuperatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a ajuns pe mâna recuperatorilor de creanţe şi trebuie să plătească o datorie către un operator de telefonie mobilă ca urmare a nerespectării unui contract pe vremea când era secretar de stat la Finanţe.

Numele lui Nazare figurează pe o listă de aproape 19.000 de clienţi transferaţi firmei de recuperare a creanţelor în prima parte a anului trecut, când actualul ministru era secretar de stat la Transporturi.

Ministrul Transporturilor a explicat că numele său apare pe lista de recuperare a creanţelor întrucât în perioada în care a fost secretar de stat la Ministerul Finanţelor şi-a portat numărul înainte de expirarea contractului pe care îl avea cu operatorul de telefonie mobilă.
Deoarece a renunţat la contract înainte ca acesta să expire, Nazare a acumulat datorii faţă de compania de telefonie mobilă.

"Am primit un număr de telefon de la Ministerul Finanţelor, dar nu mă suna nimeni pentru că toată lumea ştia numărul personal. Am solicitat atunci transferul numărului personal pe contract de serviciu. Am semnat pentru portabilitatea numărului, însă nu am ştiut, şi nici colegii care s-au ocupat de contract nu mi-au spus, că trebuie să plătesc daune pentru că am renunţat la contract înainte de perioada prevăzută. Aşa am apărut pe acea listă", a declarat Nazare, potrivit Mediafax.

El a mai spus că a primit o somaţie de plată, în urma căreia a achitat suma datorată.

Alexandru Nazare a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor din luna noiembrie 2010 până în februarie 2012, când a fost numit ministru în Cabinetul Ungureanu. Anterior, el a ocupat în perioada aprilie-noiembrie 2010 poziţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite