Ministerul Agriculturii organizează licitaţie pentru Programul pentru Pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) va organiza joi, 10 iunie, o licitaţie deschisă pentru a contracta servicii necesare evaluării intermediare a Programului Operaţional pentru Pescuit în perioada 2007-2010.

Pentru evaluarea programului, MADR va plăti 480.000 de lei, fără TVA. Cei care doresc să participe la licitaţie trebuie să fi avut media profitului anual pe ultimii trei ani (2007, 2008, 2009) pozitivă, iar media cifrei de afaceri de cel puţin 120.000 de euro. Totodată, solicitantul va trebui să prezinte o garanţie de participare în valoare de 9.600 de lei, precum şi o garanţie de bună execuţie de 10% din valoarea contractului, fără TVA, conform anunţului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Totodată, contractul presupune servicii de studiere a pieţei şi sondaje. Finanţarea contractului este asigurată din fonduri FEP şi cofinantare naţională. Durata contractului este de nouă luni.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 3 iunie, ora 16:00, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 iunie, ora 10:00. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să îşi menţină oferta este de 90 de zile.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite