Miliardarii francezi de la Auchan îşi fac hypermarket în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul complex comercial va fi deschis anul viitor pe fosta platformă a uzinei Tractorul Braşov. Valorea investiţiei se ridică la suma de 20 de milioane de euro.

Reprezentanţii Flavus Investiţii, care au cumpărat în anul 2007 fosta uzină, au precizat că lucrările la noul parc de retail, care va avea o suprafaţă de 55.000 de metri pătraţi, vor începe în această primăvară. Noii proprietari ai platformei au atras deja în spaţiile de birouri companii din IT precum IBM sau CGS, iar prima fază de dezvoltare a noului cartier Coresi ce va lua locul uzinei este reprezentată de proiectul Coresi Shopping City, care va atrage o investiţie estimată la 140 de milioane de euro. Prima etapă de dezvoltare a Coresi Shopping City cuprinde hipermarketul Auchan, o galerie comercială, un centru de bricolaj, un magazin de mobilă şi unul de articole sportive şi se va finaliza în trimestrul trei din 2011. De asemenea, reprezentanţii Auchan, companie controlată de familia miliardarilor francezi Mulliez, au declarat la sfârşitul anului trecut ca intenţionează să dubleze numărul de hipermarketuri deţinute în România în următorii trei ani, un alt hypermarket urmând a fi deschis în Constanţa.

Flavus Investiţii îşi propune să realizeze unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană, care ar urma să cuprindă atât locuinţe, spaţii de birouri, cât şi unităţi sanitare, de învăţământ sau hoteluri.

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite