Miliardari de Top, candidaţi la alegerile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din miliardarii aflaţi în Top 500 Forbes se luptă pentru un loc de conducere în cadrul administraţiilor locale din mai multe localităţi din ţară. Forbes România vă prezintă detalii despre afacerile şi averile acestora.

Ediţia 2011 a Topului „Forbes 500 Miliardari" îl plasează pe Silviu Prigoană  pe locul 172, cu o avere estimată la 29 milioane de euro. Candidatul la fotoliul de Primar General al Bucureştiului deţine pachetul majoritar de acţiuni (67%) al companiei Rosal Grup, principalul operator de salubritate al Capitalei, în valoare de 4,48 milioane de lei.

Vezi în galeria foto cine sunt cei mai bogaţi români din Topul Forbes

Fostul selecţionar al României, Anghel Iordanescu (62 de ani), actual candidat la Primăria Capitalei din partea UNPR a investit mai toţi banii câştigaţi din sport în imobiliare. Deşi în cea mai recentă declaraţie de avere, din iunie 2011, postată pe site-ul Senatului, Anghel Iordănescu nu precizează anul dobândirii fiecărui bun în parte, aşa cum stipulează legea în vigoare, acesta deţine 11 terenuri situate în intravilanul localităţilor Pipera, Ştefănesti, Corbeanca, Snagov, Jilava- Ilfov şi Breaza- Prahova.

Vezi pe forbes.ro cine sunt miliardarii români, candidaţi la Alegerile Locale 2012

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite