Medal of Honor, de astăzi şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de jocuri de război au un nou motiv de bucurie. Cel mai mai nou titlu, Medal of Honor, a ajuns şi în rafturile magazinelor de specialitate din România. Jocul este disponibil pentru calculatoare dar şi pentru o suită de console de joc. Preţurile sunt cuprinse între 169 şi 299 de lei.

Pe fondul războiului din prezent şi inspirat din misiuni reale din Afghanistan, Medal of Honor a fost conceput pe baza unui acces fără precedent la bazele tehnico-tactice ale armatei americane, precum şi la activitatea luptătorilor de elita „Tier 1 Operators”, în rezervă sau activi. Jocul conferă un nou nivel de autenticitate interactivităţii, fiind inspitat de poveştile soldaţilor din războiul din Afghanistan.

Schimbări radicale
Medal of Honor părăseşte teatrul de operaţiuni al celui de-al Doilea Razboi Mondial, pentru prima dată în istoria de 11 ani a seriei, şi pătrunde în Afghanistan, chinuit de războaie, văzut din perspectiva unei echipe de personaje fictive, din rândul luptătorilor de elită „Tier 1 Operators”, un instrument relativ necunoscut al armatei americane. Eşalonul „Tier 1” operează sub autoritatea comandamentului naţional şi întreprinde misiuni atât de periculoase şi specializate, încât este nevoie de luptători de elită.

Autenticitatea şi realismul din campania de single-player din Medal of Honor sunt completate de un mod multiplayer premiat cu titlul de “Cel mai bun Multiplayer de la E3 în 2010” de către GameSpy, cu serverele sale dedicate şi caracteristicile complete realizate de către DICE, oferind astfel una dintre cele mai impresionante experienţe online ale anului.

Preţuri Medal of Honor


MEDAL OF HONOR - PC    PC    169,90
MEDAL OF HONOR - PS3    PS3    249,90
MEDAL OF HONOR - XBOX 360    XBOX360    249,90
MEDAL OF HONOR LIMITED EDITION - PC    PC    169,90
MEDAL OF HONOR LIMITED EDITION - PS3    PS3    249,90
MEDAL OF HONOR LIMITED EDITION - XBOX 360    XBOX360    249,90
MEDAL OF HONOR TIER 1 EDITION - PC    PC    199,90
MEDAL OF HONOR TIER 1 EDITION - PS3    PS3    299,90

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite