Marica: Ialmoţianu e de acord să acorde stimulente pe luna august şi septembrie. Protestatarii vor să fie semnate astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Sed Lex, Vasile Marica, a declarat că ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, este de-acord să le acorde subalternilor săi stimulente pe lunile august şi septembrie, dar acest lucru trebuie aprobat de o comisie care ar urma să fie constituită mâine.

Propunerea ministrului a fost primită cu huiduieli de protestatari, ei cer ca acordarea stimulentelor să fie emnate, pentru că altfel nu părăsesc sediul.

"Am căzut de a acord să ni se dea stimulentele pentru luna august, dacă voi sunteţi de acord, ca mâine să ne intâlnim să stabilim o comisie care să lucreze pentru protecţia angajaţilor Ministerului de Finanţe Au cerut să susţinem legea salarizării pentru ca stimulentele să fie introduse în salariul de bază", a spus Marica.

"Legat de stimulente am avut aceeaşi reactie ca şi voi. Noi nu semnăm nimic decât dacă avem garanţia că stimulentele sunt semnate", a spubliniat liderul de sindicat.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite