Mariana Gheorghe: Despre putere şi influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin geamul mare al biroului de la etajul opt din Petrom City, Mariana Gheorghe vede cum creşte zona de nord a Capitalei, iar din documentele de pe biroul său poate intui cum va evolua întreaga economie.

Să faci un top de business fără a o include pe lista scurtă pe Mari­ana Gheorghe este o situație la fel de improbabilă precum câștigarea Campionatului European de fotbal de către naționala României (pentru cei care nu sunt familiarizați, naționala noastră nici măcar nu s-a mai calificat la vreun campionat euro­pean de vreo 16 ani, iar, atunci când s-a calificat, a ieșit printre ultimii în clasamentul final).

Cum am ajuns la Cele Mai Influente 50 de Femei.

Cu gândul acesta în minte mergeam spre clădirea cea înaltă din Petrom City, uriașul sediu al celei mai mari companii din România, situat în zona de nord-vest a orașului. O investiție de 130 de milioane de euro, printre cele mai mari făcute vreo¬dată de vreun dezvoltator imobiliar pe piață, care a presupus, printre altele, o masivă decontaminare a terenului, unde se regăsea un uriaş depozit de produse petroliere, bombardat în Al Doilea Război Mondial.

Vezi în galeria foto cine sunt cele mai influente 50 de femei din România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite