Maratonul de sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul” vă invită să urmăriţi gratuit filme cu Mărgelatu în patru cinematografe din ţară. Maratonul Filmelor Adevărul începe sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19.00, la Cinematograful Patria din Bucureşti.

Cinematograful bucureştean numără 1.014 locuri care vor fi puse la dispoziţia publicului. Filmele proiectate - “Drumul oaselor” şi “Colierul de turcoaze” - vor rula sâmbătă, de la ora 19.00, respectiv de la ora 22.00.

În sâmbăta următoare, pe 1 noiembrie, aceleaşi producţii vor rula în cinematograful Republica din Iaşi, care are o capacitate de 848 de locuri. Pe 8 noiembrie, Maratonul Filmelor ajunge la Cluj, la cinematograful Republica, având o capacitate de 960 de locuri.

Ultima gazdă a maratonului este cinematograful Timiş, care va pune la dispoziţia spectatorilor 650 de locuri, pe 15 noiembrie.

Biletul de intrare este „Adevărul”

Invitatul special al serilor dedicate Colecţiei Mărgelatu va fi actorul Florin Piersic, care va dialoga cu publicul în pauzele dintre proiecţii. Biletul de intrare va fi un ziar “Adevărul” din sâmbăta în care va avea loc evenimentul.

Participanţii la maratonul „Adevărul“ vor primi din partea organizatorilor câte două pungi cu popcorn şi autografe din partea actorului Florin Piersic.

Standuri special amenajate vor expune pentru cei interesaţi să cumpere cele mai noi colecţii de filme “Adevărul”: Colecţia de aventuri Sergiu Nicolaescu, Colecţia BD, Seria “24”, “Hai-Hui prin oraşele lumii” şi “Hai-Hui prin Europa”.

„Am primit seminţe în loc de flori“

Piersic îşi aminteşte că la premiera filmului „Drumul oaselor” a primit din partea  publicului, în loc de flori, seminţe de floarea-soarelui. „Am strâns atâtea seminţe, încât am fost nevoit să le spun oamenilor că o să distrugă agricultura românească dacă o să continue în felul acesta. Amintirile mele cu Mărgelatu sunt multe”, conchide, cu nostalgie, actorul.

Miercuri, DVD-ul cu producţia “Drumul oaselor” se vinde împreună cu “Adevărul”

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite