Mâine începe Târgul Imobiliar PROJECT EXPO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul, desfăşurat în perioada 5-7 noiembrie la Sala Palatului din Capitală va fi unul dedicat discounturilor şi ofertelor special, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Reducerile depăşesc, în unele cazuri, câteva zeci de mii de euro, în funcţie de valoarea proprietăţii. Unul dintre complexurile rezidenţiale care le oferă clienţilor astfel de reduceri este Red House 2, unde,  în funcţie de suprafaţă şi etaj, un apartament costa între 34.000 de euro şi 85.000 de euro (în cazul unui
duplex). Dar in cele trei zile ale târgului o garsonieră în complexul dezvoltat de compania Apullum 94 poate fi cumpărată cu 27.000 de euro.
În cartierul Atlantic Residence, un etaj-apartament în vila poate fi achiziţionat cu un discount de 10.000 de euro pe perioada evenimentului. Cartierul, compus din 15 vile se construieşte pe un teren cu suprafaţa de 12.500 de metri pătraţi, situat la 1,5 kilometri de Bucureşti, pe Şoseaua Alexandria spre Bragadiru. Case la preţ de apartament oferă şi Belvedere Imobiliare, în cadrul ansamblului Solaris Parc. Doar pentru trei zile, Vila Bianca are un cost de 85.000 de euro.

Ofertă în premieră la doi paşi de Bucureşti

În cadrul targului vor fi prezenti expozanti noi care abia şi-au scos pe piaţă ofertele. Un exemplu este complexul residenţial Aleea Verde situat în Afumati, lângă padure. Primele case ale cartierului au fost construite în această vară şi sunt de tip “low energy”, fiind axate pe încălzire pasivă şi limitare de consum de energie. Casele se împart în doua categorii, în prima dintre acestea intrând locuinţele individuale, cu o suprafaţă de 245 de metri patraţi, formate din parter plus etaj, doua balcoane şi un garaj. La cheie, locuinţa costă 134.750 de euro, cu TVA. În complexul de la Afumaţi mai sunt disponibile şi case tip duplex, fiecare dintre acestea având o suprafaţă de 95 de metri pătraţi construiţi. La cheie, locuinţa costă 78.850 de euro, iar semifinisată 57.000 de euro. Cei care vor semna actele de vânzare-cumpărare în cadrul târgului vor primi gratuit o gradină de 300 de metri pătraţi, evaluată la 15.000 de euro.

Eficienţă energetică la preţ redus

O ofertă care se încadrează în categoria locuinţelor eficiente energetic este cea a companiei South Pacific Construcţii. Avalon Residence, cartier situat în Tunari, este compus din 80 de apartamente cu două camere, al caror preţ beneficiază de o reducere de aproximativ 5.000 de euro la ârgul Imobiliar PROJECT EXPO . Un apartament cu două camere şi gradină proprie costă de la 45.000 de euro, iar unul cu terasă are un preţ de 42.500 de euro. Acest tip de locuinţe, numite “ozon homes” au parte de o izolaţie sporită, care duce la costuri de întreţinere scăzute cu până la 40%. Fiecare apartament include în preţul de achiziţie un loc de parcare.

Case de vacanta la mare şi la munte

Ofertele din cadrul târgului nu se reduc la case situate în Bucureşti. Vizitatorii vor putea analiza şi ofertele ale unor dezvoltatori care au construit ansambluri rezidenşiale în zonele montane sau la mare, la preţuri cuprinse între 149.000 şi 231.750 de euro. Pentru cei aflaţi în căutarea unui teren aflat aproape de mare, există oferte precum cele din Corbu, unde loturile de pământ, cu suprafeţe de 500 de metir pătraţi fiecare, costă între 6.000 şi 8.500 de euro. Terenurile de aici pot fi cumpărate şi în rate, cuprinse între 50 şi 200 de euro pe lună.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite