Magyar Telekom intră pe piaţa românească cu EUfonika

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul brand pe piaţa de telefonie fixă din România vine cu obiectivul declarat de a oferi preţuri favorabile clienţilor săi. Noul serviciu EUfonika a fost lansat de Combridge, subsidiarul român

Noul brand pe piaţa de telefonie fixă din România vine cu obiectivul declarat de a oferi preţuri favorabile clienţilor săi. Noul serviciu EUfonika a fost lansat de Combridge, subsidiarul român al Magyar Telekom, ca o consecinţă firească a liberalizării pieţei de telecomunicaţii din România. Preţurile favorabile pe care le oferă EUfonika sunt asigurate de tehnologia IP, reţeaua Next Generation Network şi modelul de afaceri inovativ. Clienţii trebuie să sune la numărul netaxabil 0800.88.1688 şi să anunţe că doresc să se înregistreze. Nu sunt necesare operaţiuni precum plata unei taxe suplimentare lunare, schimbarea numărului de telefon sau instalarea unor noi cabluri.
La sfârşitul fiecărei luni, clienţii EUfonika vor primi o factură separată pentru convorbirile cu preţ favorabil operate în reţeaua EUfonika, rămânând abonaţi Romtelecom.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite