London Stock Exchange: suntem încrezători că privatizările vor continua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimbarea Guvernului nu pune în pericol programul de privatizare pe care România l-a agreat deja cu FMI consideră Luca Peyrano, head of Italy & Continental Europe Primary Markets în cadrul London Stock Exchange (LSE). Iar investitorii din Londra sunt, în opinia acestuia, extrem de interesaţi de companiile româneşti.

Reprezentanţii London Stock Exchange (LSE) cred că, în ciuda unor declaraţii făcute de către unii membrii ai noului guvern, înainte de învestire, programul de privatizare pe care România l-a agreat cu FMI, nu va suferi modificări majore. “Suntem încrezători că procesul de privatizare va continua” a declarat pentru Forbes România Luca Peyrano, care ocupa functia de head of Italy & Continental Europe Primary Markets în cadrul LSE.

Citeşte pe Forbes.ro despre cursa pentru atragerea la propria cotă a Fondului Proprietatea, în care LSE tocmai a intrat

Reprezentanţii LSE iau însă în calcul posibilitatea ca procesul să înregistreze eventuale întârzieri faţă de calendarul iniţial, considerate însă “de înţeles într-un moment dominat de schimbări majore în plan politic”. Peyrano se bazează pe declaraţiile recente făcute chiar de Florin Georgescu, noul Ministru de Finanţe, care spunea că ţintele propuse prin planul de privatizare deja angajat, nu vor suferi modificări.

Află de ce consideră oficialii LSE că programul de privatizare al României este interesant pentru investitorii din City-ul londonez

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite