VIDEO „Litoralul pentru toţi“, cu tarife la jumătate faţă de Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 septembrie, poţi sta şase zile la un hotel de 4 stele din Mamaia cu 439 de lei, adică 100 de euro. Peste 40 de hoteluri de pe tot litoralul românesc oferă 5.000 de locuri de cazare cu preţuri reduse, la pachetele cumpărate numai prin agenţiile de turism din ţară.

Prin programul „Litoralul pentru toţi", o săptămână de concediu la mare între 1 septembrie şi 15 octombrie poate costa de la 179 de lei la 549 de lei. Astfel, şase nopţi de cazare costă 549 de lei la un hotel de 5 stele şi 439 de lei la un hotel de 4 stele, cu micul dejun inclus. La 3 stele, poţi petrece acelaşi sejur cu 379 de lei, cu micul dejun inclus, sau cu 249 de lei, însă fără masă. La 2 stele, plăteşti 279 de lei, cu micul dejun inclus, sau 209 lei, fără masa de dimineaţă, iar la unităţile de o stea preţul sejurului este de 179 de lei.

Turiştii care cumpără acest pachet primesc şi un voucher ce le permite accesul gratuit la trei dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară. Programul este lansat de Asociaţia Naţionată a Agenţiilor de Turism (ANAT) în colaborare cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi oferă astfel tarife la jumătate de preţ faţă de destinaţii din Turcia şi Bulgaria.

image

În Marmaris (Turcia), spre exemplu, de la 1 septembrie, sejurul de şase nopţi la un hotel de 4 stele costă 216 euro, cu transport individual. În Mamaia, acelaşi sejur costă 100 de euro, la hotelurile Amiral, Comandor sau Malibu.  „Cele mai căutate sunt locurile valabile de la 1 septembrie şi se aplică formula «primul venit, primul servit». În funcţie de vreme şi de cereri, hotelurile rămân deschise pentru acest program şi în luna octombrie", a declarat Corina Martin, preşedinte ANAT.

image
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite