Lidl le vinde nemţilor vacanţe în Delta Dunării şi pe litoralul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanţul de magazine Lidl din Germania a adăugat o nouă destinaţie pe lista ofertelor de vacanţă pe care le vinde în Germania. Din această vară, nemţii pot cumpăra pachete către litoralul românesc şi Delta Dunării.

Lidl nu este la prima întâlnire cu turismul românesc. Anul trecut, retailerul german a început să ofere un circuit în România pentru clienţii săi germani.

Preţurile pachetelor turistice diferă în funcţie de perioadă, condiţiile de cazare şi servicii.

Printre unităţile de cazare care se găsesc în ofertele Lidl se numără Hotel Richmond (Mamaia), Hotel Iaki (Mamaia), Hotel Modern (Mamaia), Hotel Bran Brad Bega (Eforie Nord), Hotel Saturn (Saturn), Hotel Esplanada (Tulcea), Hotel Venezia (Bucureşti), Hotel Libra (Sibiu), Hotel Moxa (Bucureşti), Howard Johnson (Bucureşti), Hotel Central (Bucureşti).

Reţeaua Lidl are 136 de magazine în România. Magazinele lanţului german de tip discount au în rafturi circa 1.200 de produse, 80% dintre acestea fiind mărci proprii. Printre cei care fabrică produse care sunt comercializate sub mărcile Lidl se numără Albalact, Vel Pitar şi Cris Tim.

În 2010, lanţul Lidl a preluat reţelele de magazine de discount Plus din România şi Bulgaria de la grupul Tengelmann. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, prezent în peste 20 de ţări cu 9.000 de magazine.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite