Licitaţie de 50 de milioane de euro pentru varianta digitală a peste 5 milioane de cărţi funciare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna martie, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) va organiza o licitaţie pentru servicii de arhivare şi conversie în format digital a 5,07 milioane de cărţi funciare, contractul fiind estimat la 217,7 milioane de lei, inclusiv TVA (50 de milioane de euro), potrivit Mediafax.

Denumit "Conversie cărţi funciare într-o bază textuală de date şi arhivă digitală", contractul va fi susţinut din fonduri bugetare şi se va încheia pe o durată de patru ani, de la data atribuirii, potrivit datelor din anunţul de participare.

Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 1,7 milioane de lei.

La licitaţie se pot înscrie firme care au înregistrat, în perioada anilor 2008-2010, o cifră medie de afaceri de minim 60 de milioane de lei.

De asemenea, ofertanţii trebuie să demonstreze că au prestat în ultimii trei ani un contract similar care a avut ca obiect prestarea de servicii arhivare electronică documente similare (ca şi format, stare de conservare/degradare) şi constituirea unei baze de date cu informaţiile preluate/indexate din documente, cu un volum cuprins între 12 şi 12,5 milioane de pagini.

ANCPI a fost înfiinţată în 2004 prin reorganizarea Oficiului Naţional de Cadastru, Geodezie şi Cartografie.

Guvernul a decis în luna septembrie a anului trecut trecerea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite