La prânz cu cel mai puternic CEO din farma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CEO şi deopotrivă antreprenor, Robert Popescu are un traseu profesional impresionant, care a început în domeniul IT-ului şi a ajuns în industria farmaceutică „trecând" prin consultanţă de business, atât în România, cât şi în Canada. De trei ani şi jumătate, el conduce A&D Pharma, cel mai mare grup farma local, cu afaceri de peste 800 de milioane de euro.

Robert Popescu soţeste la întâlnire, puţin dupa ora 14. Am stabilit să ne întâlnim la Il Calcio, restaurant pe care l-a ales pentru friptura în sânge gătită pe placul său, ca în America. Îmi strânge mâna hotărât şi mă invită să ne aşezăm la o masă mai ferită de soare.

Se cunoaşte că vine des aici; ospătarul deja ştie ce băutură să-i aducă – limonadă cu miere – şi ce salată preferă. După ce scoate discret un reportofon, pe care îl pune pe masă, şi comandă primul fel – burrata con pomodorini (mozzarela cremoasa cu roşii cherry, îmbăiate în ulei de măsline) – Robert Popescu, CEO-ul A&D Pharma, este pregătit pentru tirul de întrebări.

Citeşte interviul complet pe Wall-Street.ro: La pranz cu cel mai puternic CEO din farma: Despre IT, drifturi la Cercul Polar si business pe doua continente.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite