Elan Schwartzenberg despre Corina Drăgotescu: Deocamdată nu ne-am arătat chiloţii unul altuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Tv, a susţinut luni o conferinţă de presă în care a vorbit despre viitorul postului de televiziune. Reamintim că emisia Realitatea Tv a fost preluată duminică seară de echipa lui Elan Schwartzenberg. Sebastian Ghiţă, fostul manager al Realitatea, a anunţat că intenţionează să îşi facă propria televiziune de ştiri.

Principalele declaraţii ale lui Elan Schwartzenberg:

-    Din acest moment avem două obiective: ne vom îndeplini toate obligaţiile faţă de parteneri şi angajaţi şi doresc să ieşim cât mai nepătaţi din această procedură de reorganizare.

-    Până de Crăciun sper să finalizăm toate detaliile, la cel mai înalt nivel.

-    Mai avem echipamente de recuperat din fostul sediu. Suntem oricum pregătiţi cu alte echipamente pe care, cu costuri suplimentare, le vom avea în noul sediu în două săptămâni.

Despre Corina Drăgotescu

-    O respect ca femeie, dar deocamdată nu ne-am văzut chiloţii unul altuia. În plus, dacă nu fac afaceri cu statul asta nu înseamnă că sunt sărac, impotent financiar. Nu am avut niciodată credite la bancă. Există însă în spatele mele un grup financiar israelian suficient de potent financiar.

image

Despre relaţia cu Sebastian Ghiţă, fostul manager al Realităţii

-    În general am relaţii cu doamne, nu cu băieţi. Cred că prizonierii nu se împuşcă. Îi ofer şansa de a se reabilita. Îl rog să-şi ceară scuze echipei şi dacă ei îl iartă, cine sunt eu să fac altfel. Îi reamintesc însă că a intervenit în politica editorială. Aş vrea să se uite în ochii mei şi să spună că are finanţare pe următorii douzeci de ani. Nu a plătit nici măcar satelitul, care este vital într-o televiziune.

image

-    Aş mai vrea să aibă curaj să spună în faţa presei că a venit la mine şi mi-a spus aproape plângând că nu mai face faţă

-    Redacţia şi vedetele sunt aici, celelalte vor veni mai tărziu. Nu ştiu dacă vor mai avea loc toţi.

-    Cred că cu mai puţin de cinci milioane de euro vom rezolva toate datoriile Realităţii. Pot să vă garantez că am aceşti bani sau finanţarea necesară. Am verificat şi azi dimineaţă aveam în cont peste un milion de euro. Cred că sunt suficienţi pentru săptămâna aceasta.

Despre spargerea fostului sediu al Realitatea TV, de la Piaţa Presei

-   Cum poţi da o spargere într-un sediu unde sunt toate televiziunile, toate ziarele, un imobil al statului, păzit cu bodyguarzi proprii? Poţi să dai o spargere, să pleci cu două dube cu acte şi cu ştampile. Eu, personal, care nu cred în teoria conspiraţiei şi o refuz cu desăvârşire, pot doar să spun că încep să-mi pun nişte semne de întrebare.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite