LG, primul producător care aduce televizoarele 3D în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul LG este primul care aduce pe piaţa autohtonă televizoarele LCD ce permit vizualizarea emisiunilor şi filmelor în format tridimensional, la un preţ ce începe de la 2.000 de euro.

Noile televizoare LCD vor fi vândute împreună cu un player blu-ray de 300 de euro şi vor putea fi găsite în magazinele Altex. Playerul LG va avea wireless pentru accesul la internet şi poate rula aplicaţii direct de pe calculator.

Funcţia 3D poate fi activată sau nu, astfel încât conţinutul 2D poate fi vizualizat ca şi până acum, în funcţie de preferinţele consumatorilor. Pentru a vizualiza imaginile în trei dimensiuni în propria sufragerie, utilizatorul trebuie să poarte o pereche de ochelari speciali. Aceştia au lentilele prevăzute cu obturatoare, care se deschid şi se închid alternativ şi care suprapun imaginile, pentru a crea impresia de profunzime.

Urmează Panasonic şi Samsung

În a doua săptămână din aprilie, şi producătorul Panasonic va lansa pe piaţa autohtonă un televizor 3D. În ceea ce priveşte preţul, acesta nu va fi deosebit faţă de cel al sistemelor home cinema 3D comercializate în Statele Unite, iar diferenţa va depinde doar de paritatea leu-euro, după cum declara anterior pentru „Adevărul‟ Alexandru Mina, advertising&communication coordinator Panasonic România.

În Statele Unite, sistemul costă 2.900 de dolari şi include un televizor Viera cu o diagonală de 50 de inci, un player blu-ray şi o pereche de ochelari. Pentru o pereche suplimentară de ochelari, utilizatorii mai trebuie să scoată din buzunar alţi 150 de dolari.

Şi cei de la Samsung vor lansa luna aceasta un produs 3D.

În iunie, producătorul nipon Sony va aduce în România televizoare 3D cu diagonal cuprinse  între 103 şi 153 de centimetri, iar preţul va începe de la aproape 3.000 de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite