LANSARE: 'Emova', tichetul-cadou de fiţe pentru firmele darnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii va lansa, în premieră pentru România, un produs inedit din domeniul gastronomic: tichetul-cadou ce poate fi folosit în restaurante. Companiile care vor să acorde bonusuri mai speciale angajaţilor şi partenerilor vor avea astfel varianta tichetului-cadou numit „Emova“.

Tichetul oferă, la alegere, diverse posibilităţi de cheltuire: restaurante, sejururi, cursuri de gastronomie şi delicatese, prestatorii fiind din Bucureşti. „Produsul este destinat companiilor care vor să acorde cadouri clienţilor sau să-şi motiveze salariaţii, precum şi segmentului consumatorilor direcţi care îl pot achiziţiona online sau în magazinele partenere“, au declarat pentru „Adevărul“ reprezentanţii Federaţiei Patronale din Turism şi Servicii, organizaţie la care este afiliat emitentul tichetelor – Ceque Dejeuner.

Ce cuprinde pachetul Emova


Un pachet cu acest nou produs conţine voucherul valoric, care poate fi valabil pentru una sau două persoane, precum şi catalogul locaţiilor şi partenerilor unde unde poate fi folosit voucherul. Ca bonus este prevăzut şi un ghid gastronomic „à la carte“.
În România, Emova va avea următoarele categorii de valori:
- „Bronze“ – 240 de lei
- „Silver“ – 405 lei
- „Gold“ – 615 lei
- „Platinium“ – 800 de lei

Preferatul occidentalilor

Sistemul este dezvoltat în 16 ţări la nivel mondial, fiind pe locul al treilea în topul preferinţelor publicului din Europa Occidentală. În Franţa, piaţa acestui tip de cadou se ridică la 350 de milioane de euro, în timp ce în Spania volumul ajunge la 150 de milioane de euro.
La evenimentul de lansare, care va avea loc la World Trade Center (Bucureşti) vor participa reprezentanţii Ambasadei Franţei la Bucureşti, oficiali ai statului francez şi ai Comisiei Europene, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Franco-Române, conducerea Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii, reprezentanţii Cheque Dejeuner (grupul care lansează produsul) şi ai sectorului serviciilor de lux (restaurante şi hoteluri).

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite