Kim Bauer are probleme cu legea, în „24”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea din „24” a ajuns pe ultima sută de metri. În episoadele 19 şi 20, Jack Bauer (Kiefer Sutherland) se apropie de rezolvarea misterului şi prinderea liderului teroriştilor. Teri

Acţiunea din „24” a ajuns pe ultima sută de metri. În episoadele 19 şi 20, Jack Bauer (Kiefer Sutherland) se apropie de rezolvarea misterului şi prinderea liderului teroriştilor.

Teri Bauer (Leslie Hope) ajunge în sfârşit acasă, dar nu îşi aduce aminte de parola pentru sistemul de alarmă al casei ei, dar declanşarea alarmei amână atacul teroriştilor care o aşteptau.

David Palmer (Dennis Haysbert) îl sună pe Jack şi îi dă informaţii cruciale. Kim Bauer (Elisha Cuthbert) a nimerit alături de Rick (Daniel Bess) la un traficant de droguri acasă şi cei trei sunt prinşi de poliţişti de la Brigada Anti-Droguri, care intraseră în casă într-o operaţiune sub acoperire.

Nina Myers (Sarah Clarke) încearcă să îl anunţe pe Jack că soţia şi fiica lui au dispărut din nou, dar este oprită de George Mason (Xander Berkeley), şeful lui Jack. Tony Almeida (Carlos Bernard) reuşeşte să o salveze pe Teri.

Vineri

DVD-ul cu serialul " 24" se vinde împreună cu ziarul “Adevărul”.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite