Kiefer Sutherland, băiatul rău din "24"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Episoadele 3 şi 4 din prima serie "24" le găsiţi vineri la chioşcuri împreună cu ziarul Jack Bauer este un erou puternic şi inteligent, care nu are nicio problemă cu încălcatul legii

Episoadele 3 şi 4 din prima serie "24" le găsiţi vineri la chioşcuri împreună cu ziarul

Jack Bauer este un erou puternic şi inteligent, care nu are nicio problemă cu încălcatul legii atunci când intuiţia îi spune că alegerea sa este corectă.

Kiefer Sutherland nu seamănă prea bine cu personajul său, din punctul de vedere al intuiţiei. De-a lungul carierei sale, a ajuns să aibă o reputaţie de scandalagiu, fiind arestat de mai multe ori şi chiar şi-a petrecut ziua de naştere, Crăciunul şi Revelionul 2007-2008 după gratii.

În 2004, Kiefer a ajuns la spital după ce a primit o tăietură pe faţă, în timpul unei bătăi într-un bar. Rana a avut nevoie de şase copci pentru a se vindeca aşa cum trebuie. Bătaia a avut ca efect imediat amânarea filmărilor la "24" până când faţa vedetei s-a vindecat complet. Actorul a vizitat atunci platourile de filmare pentru a le cere scuze colegilor săi implicaţi în producţia serialului.

48 de zile în închisoare

Purtătorul de cuvânt al lui Sutherland a anunţat că actorul se apăra şi nu a fost el atacatorul. Anul trecut, un alt incident ar fi putut afecta producţia serialului "24". Kiefer Sutherland a fost arestat pentru condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost condamnat la un sejur de 48 de zile într-o închisoare privată din Los Angeles. Din fericire, sezonul al şaptelea al serialului fusese amânat oricum pentru difuzare în 2009, din cauza grevei scenariştilor de la Hollywood.

"Am făcut o greşeală prostească şi mă simt extrem de norocos că m-am putut întoarce la muncă. Am prieteni care au făcut acelaşi lucru, dar nu au fost atât de norocoşi", a declarat actorul într-un interviu.

Peripeţii la închisoare

În sejurul lui de 48 de zile la închisoare, Kiefer Sutherland nu s-a spălat aproape deloc, potrivit mitului de deţinut, care spune că nu ar trebui să scapi săpunul în timp ce faci duş la comun. "Mi-a alunecat săpunul din mâini!", a glumit actorul. "Îmi aduc aminte că l-am scăpat pe jos, mă uitam la el şi apoi am privit în jur şi am hotărât: am terminat cu duşurile", a continuat Sutherland.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite