KLM îşi extinde zborurile spre China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul aerian olandez KLM Royal Dutch Airlines va lansa din 8 mai, curse regulate între Amsterdam şi Hangzhou - aeroportul Xiaoshan din China -, informează compania.

KLM este prima companie aeriană care oferă curse directe între Hangzhou şi Europa. Această destinaţie, a şasea din China, consolidează poziţia KLM pe o piaţă cu un ritm de creştere rapid.

„Cu acestă a şasea cursă regulată spre China, oferim acum nu mai puţin de 36 de curse pe săptămână pentru o piaţă în creştere. KLM a îmbunătăţit astfel legătura dintre China şi Europa, dar şi restul lumii", a declarat Peter Hartman, preşedintele KLM.

 Noua cursă va fi operată de trei ori pe săptămână. Zborul KL 881 va decola de la Schiphol în zilele de luni, miercuri şi sâmbătă şi va ateriza în Hangzhou a doua zi. Zborul de întoarcere KL 882 va decola de la Hangzhou marţea, joia şi duminica şi va ateriza în Amsterdam în aceeaşi zi. Românii care vor să ajungă la Hangzhou, pot călători cu operatorul KLM până la Amsterdam, după care îşi vor continua călătoria spre China.

Hangzhou este capitala provinciei Zhejiang, care împreună cu provincia învecinată Fujian, au o populaţie de peste 80 de milioane de oameni. Via Hangzhou, pasagerii pot beneficia de zboruri de legătură către alte destinaţii din China. Împreună cu partenerul său, China Southern Airlines, KLM oferă curse către Beijing, Chengdu, Guangzhou, Shanghai, Hong Kong şi acum Hangzhou.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite