Jurnalul vedetelor s-a mutat pe blog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Confesiunile curg, spiritele se eliberează. Dorinţele celebrităţilor autohtone "se împrăştie" acum în mediul virtual Unii îşi amintesc parfumul copilăriei, alţii aleargă cu gândul

Confesiunile curg, spiritele se eliberează. Dorinţele celebrităţilor autohtone "se împrăştie" acum în mediul virtual

Unii îşi amintesc parfumul copilăriei, alţii aleargă cu gândul către iubirile pierdute. Blogul e mai mult decât un moft. E locul unde fiecare joc capătă frumuseţea lui.

Raluca Zenga şi-a transformat "locul de joacă" într-o arhivă a lucrurilor superficiale. Deşi scrie pe www.superficiala.com, jumătarea lui Walter Zenga demonstrează că e mai mult decăt o blondă sau soţia unui fost fotbalist de succes.

"Nu ascund că se încearcă de fapt o conciliere spumoasă, şi de multe ori surprinzătoare, între Material şi Spiritual, modă, gâlceavă pe tema celebrităţilor, versus niscaiva granule de Introspecţie, Zgândărit Teme Tabu şi Explorat Tărâmuri Aparte!

Dacă acest blog ar trebui să aibă un miros, imaginaţi-vă un amestec de esenţă de vanilie, mină de creion chimic proaspăt trecut prin ascuţitoare, spumă de mare, nuci verzi şi aromă de idei răzleţe.

Dacă ar trebui să aibă un gust, ar fi intens şi dulceag, ca oţetul balsamic", mărturiseşte Raluca.

Războiul lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a reuşit să câştige multe bătălii pe acest teren. Acesta este locul în care solistul trupei Vama îşi publică fotografiile, eseurile şi ideile, exersează proza scurtă şi vorbeşte despre muzica sa. Uneori, se lasă şi cu câte un fault. "Am pariat că, dacă voi scrie pe blog că am alergat gol puşcă pe la Universitate, o parte a <> va prelua informaţia. Am câştigat. Vă daţi seama în ce situaţie suntem? Neil Simon spunea în Biloxi Blues: Oamenii cred tot ce citesc. Ceva magic se întâmplă când este aşternut pe hârtie", scrie actorul pe
www.tudorchirila.blogspot.com.

Aici se discută dirty, se citesc prea multe cărţi, se agită molecule, obsesii şi implanturi. Lectură plăcută!
Raluca Zenga,
prezentatoare tv

Dana Nălbaru comunică mai bine

"Sunt Dana, Bucur după buletin, Nălbaru după numele de scenă. M-am gândit că un blog de genul ăsta m-ar ajuta să comunic mai bine decât aş face-o cu ajutorul presei".

Fosta componentă a trupei Hi-Q vorbeşte în jurnalul său electronic despre drumurile pe care le mai are de străbătut în drum spre scena muzicală, dar şi despre Sofia, fiinţa care o ajută să vadă lumina atunci când se prinde în hăţişurile vieţii.

"Am primit, pentru a nu ştiu câta oară, un răspuns negativ din partea unui om cu care aş fi vrut să lucrez. Nu toate lucrurile merg aşa cum ne propunem. Uşor deprimată, privind-o pe Sofia cum pune răbdătoare piesă după piesă în cutia de jucării, mi-am dat seama că nu trebuie să sar nicio treaptă, <> - mi-am spus, şi n-ai să oboseşti", mărturiseşte solista pe www.dananalbaru.wordpress.com.

Impresiile unei dive

Andreea Marin şi-a transformat blogul într-o armă cu care încearcă să-şi învingă concurenţa. Printre cei care s-au bucurat de "surprizele" făcute de soţia lui Ştefan Bănică Jr. în mediul virtual s-a aflat şi Mihaela Rădulescu. Vedeta Antenei 1 se ţine departe de această lume, preferă să-şi verse năduful în emisiunile televizate. Lupta continuă pe www.andreeamarinbanica.acasa.ro.

Călătorie prin viaţă cu Andreea Raicu

Andreea Raicu deschide poarta cu amintiri sau fereastra Spitalului de Urgenţă cu aceeaşi candoare. "Recunosc, nu-mi plac sfârşiturile. Niciodată nu mi-au plăcut. Uneori sunt bune, aduc cu ele tot felul de schimbări, de multe ori spectaculoase în viaţa noastră, dar asta nu modifică deloc felul în care simt. Mi-e greu să mă despart de oamenii dragi, de obiectele care-mi plac, de perioadele în care mă simt bine.

Îmi amintesc că în copilărie eram sfâşiată de durere când mama mea, stewardesă fiind, pleca în curse. Era o chestiune de o zi, două sau o săptămână, dar eu aveam senzaţia că nu o voi mai vedea niciodată. La plecare o întrebam mereu când se întoarce. De fiecare dată primeam acelaşi răspuns: <> . Mă întristam".

Lumini şi umbre

Vedeta de la Prima ne invită apoi în labirintul suferinţei, acolo unde viaţa are o altă dimensiune. "În ultima perioadă am petrecut mult timp la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă. Un loc în care aproape atingi moartea, locul în care tristeţea chefuieşte cu durerea într-un dans grotesc. În fiecare zi te întrebi cine va fi ales să plece dincolo. E cumplit. În jurul bolnavilor pălpâie viaţa.

Medicii, asistentele şi infirmierele supraveghează respiraţia şi mişcările celor care poposesc acolo. Am stat zile întregi şi i-am privit negociind cu moartea. Nu vă doresc să vedeţi. Încercaţi să vă bucuraţi de viaţă şi apreciaţi ce ne-a dat Dumnezeu", ne sfătuieşte frumoasa brunetă pe www.andreearaicu.com

Mi-e greu să mă despart de oamenii dragi, de obiectele care-mi plac, de perioadele în care mă simt bine
Andreea Raicu,
prezentatoare tv

Competiţii virtuale

Au încercat întotdeauna să ne cucerească. Acum, au găsit o nouă cale de acces către sufletele noastre. Enigmele VIP-urilor autohtone pot fi descifrate la următoarele adrese:

Raluca Zenga:
www.superficiala.com

Tudor Chirilă:
www.tudorchirila.blogspot.com

Andreea Raicu:
www.andreearaicu.com

Dana Nălbaru:
www.dananalbaru.wordpress.com

Andreea Marin:
www.andreeamarinbanica.acasa.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite