Jumatate din expozantii la TIB 2005 vin din strainatate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru expozitii internationale isi deschid portile pe 4 octombrie, timp de cinci zile, sub cupola Romexpo - Targul Tehnic International Bucuresti (TIB), Expo Petro Gas, Salonul Cercetarii si

Patru expozitii internationale isi deschid portile pe 4 octombrie, timp de cinci zile, sub cupola Romexpo - Targul Tehnic International Bucuresti (TIB), Expo Petro Gas, Salonul Cercetarii si Inventika. Editia cu numarul 31 a TIB 2005 asteapta un numar de 1.120 de expozanti din 28 de tari, reprezentand peste 46% din totalul firmelor participante. Pe o suprafata de 47.000 de metri patrati, ocupantii standurilor isi vor etala ofertele pe domenii sectorizate, printre care electronica, electrotehnica, automatizari, chimie, petrochimie, servicii ori telecomunicatii. Una dintre noutatile acestei editii este reprezentata de participarea colectiva a unor firme din Slovacia, Franta si Serbia-Muntenegru. O alta expozitie internationala care se va desfasura in aceeasi perioada este cea de utilaje, echipamente si tehnologii pentru extractia si prelucrarea titeiului si a gazelor naturale - Expo Petro Gas - ajunsa la a sasea editie. Si-au anuntat participarea 84 de firme din 12 tari, din care 55 sunt companii romanesti.
Inteligenta romaneasca, promovata la Romexpo
Salonul Cercetarii si Inventika sunt cele doua expozitii la care institutele si colectivele de cercetare, precum si inventatorii sunt pusi fata in fata cu mediul de afaceri. Este o ocazie potrivita pentru promovarea inteligentei romanesti, spun organizatorii. Nu in ultimul rand, expozantii de la Inventika vor avea ocazia sa participe la o serie de conferinte, work-shop-uri, mese rotunde si prezentari specializate.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite