John Perez: "Am terminat cu România, voi acţiona pe cale legală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

John Perez, patronul firmei Cross Lander, actualul proprietar al uzinei ARO, vânează orice mişcare a AVAS pentru a găsi motive să se considere desproprietărit şi a chema statul român la Curtea

John Perez, patronul firmei Cross Lander, actualul proprietar al uzinei ARO, vânează orice mişcare a AVAS pentru a găsi motive să se considere desproprietărit şi a chema statul român la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Washington. Prima mişcare a făcut-o trimiţând o scrisoare de ameninţare la adresa guvernului Tăriceanu, care nu l-a ?sprijinit în activitatea ARO?.
?Am venit să facem treabă, dar nimeni nu ne-a sprijinit?
Printr-o scrisoare transmisă în 15 decembrie, John Perez ameninţă voalat Guvernul României pentru anumite presiuni pe care acesta le-ar fi exercitat asupra sa. Americanul susţine că a făcut investiţii la ARO în valoare de 3 milioane de dolari, conform contractului de privatizare, dar că autorităţile române nu i le recunosc. ?În ultimii doi ani, compania noastră a făcut afaceri cu ARO. Am dezvoltat o activitate de marketing pentru ARO, care ar fi putut să aibă un viitor pentru uzină. Am adus motoare şi componente Ford şi asistenţă tehnică. Am obţinut omologare pentru SUA, am plătit salarii şi am avut grijă de dv. toţi. Am primit în schimb atacuri, inclusiv de la guvern. Acum o lună, AVAS pretindea că are un grup de investitori cu o grămadă de bani, care dorea să preia ARO. Noi am fost de acord cu o singură condiţie - ei trebuiau să demonstreze că au bani pentru ARO. Aceştia nu au fost însă în stare să dovedească faptul că au vreun leu. Spunând aceasta, am terminat cu România şi cu ARO. Am venit acolo să facem o treabă bună, dar nimeni nu ne-a dat nici un sprijin. Acum, noi vom acţiona pe cale legală?. Şef executiv oficiu, John Perez.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite