Jocul video "Fifa 11", oficial şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, cea mai nouă variantă a celui mai popular joc video de sport din lume, Fifa 11, este disponibil şi pe piaţa de profil din România. Jocul este disponibil în 18 limbi din 51 de tari. Preţurile sunt cuprinse între 139,90 de lei şi 259,90 de lei.

Cea mai nouă variantă de Fifa vine cu câteva inovaţii ce reuşesc să ţină în faţa calculatorului sau a consolei, jucătorul. FIFA 11 reinventează autenticitatea jucătorilor, fie că sunt sau nu în posesia balonului, prin noua opţiune „PersonalityPlus”.

Abilităţile individuale sunt acum reflectate în modul de joc, permiţând diferenţierea clară a jucătorilor pe teren. În plus, jucătorii vor experimenta adevărata libertate în acţiunile om-la-om prin opţiunea „360° Fight for Possession”, care transformă jocul fizic din ciocniri laterale în dueluri complete 360 de grade şi prin opţiunea „Pro Passing”, unde acurateţea paselor este determinată de îndemânarea gamerului cu control padul, dar şi de abilitatea jucătorului, poziţionarea şi rapiditatea sa în teren.

Serviciul premium „My Live Season” pentru FIFA 11 de Xbox 360 şi PlayStation 3, care permite abonaţilor să simtă săptămânal pulsul fotbalului cu actualizări dinamice ale informaţiilor din lumea reală, este acum disponibil. „My Live Season”va dispune de actuălizări în fiecare săptămână legate de forma jucătorilor, transferuri, accidentări, suspendări, program, rezultate şi clasamente pentru Barclay’s Premier League, La Liga BBVA, Ligue 1, Bundesliga, şi Serie A.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite