Jean Constantin, „doctorul“ Aurică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Doctorul” Aurică este, alături de Strigoaie, un alt personaj misterios din Bucureşti. Ceea ce îl deosebeşte de femeie e comicul situaţiilor în care ajunge. În rest, e la fel de escroc.

„Doctorul” Aurică este, alături de Strigoaie, un alt personaj misterios din Bucureşti. Ceea ce îl deosebeşte de femeie e comicul situaţiilor în care ajunge. În rest, e la fel de escroc. Aurică nu apare niciodată în târg în haine ponosite, ci poartă joben şi mănuşi albe, fiind transportat regeşte într-o trăsură cu doi cai.

Circul târgului îl prezintă ca pe o apariţie rară, aducătoare de pace. Pe lista ciudăţeniilor, alături de „femeia de gumă cu trupul de spumă” şi de „înghiţitorul de săbii”, se află şi „doctorul” Aurică, „venit din străinătate”. „Ia cu vindecătura!”, strigă acesta, adunând în jurul său oameni cu diverse suferinţe.

Unei femei îi extrage măseaua de minte cu ajutorul unui cleşte scos pe neaşteptate din buzunar. ”Oameni buni, concetăţeni! Vin direct de la Roşiorii de Vede, pentru că am auzit că pe aici multă lume suferă. Pe care te doare măseaua, dinţii, apropie-te!”, îi îndeamnă „doctorul” Aurică pe pacienţii săi.

Nu rataţi! 

Miercurea viitoare, DVD-ul cu producţia „Misterele Bucureştilor” se vinde împreună cu „Adevărul”

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite