Ioan Niculae, interesat de Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia Oltchim nu este una fericită, deoarece o ofertă este „exotică“, iar cei de la Chimcomplex (deţinută de Ştefan Vuza – n.r.) sunt prea mici pentru a prelua combinatul, a spus ieri premierul Victor Ponta.

El a adăugat că termenul de privatizare nu va mai fi amânat, iar compania va intra în administrare specială dacă ofertele nu sunt acceptate.

Chimcomplex a răspuns ieri declaraţiilor lui Ponta, menţionând că va fi susţinută în procesul de preluare a Oltchim de un consorţiu de companii locale, inclusiv grupul Interagro, deţinut de omul de afaceri Ioan Niculae.

Proprietarul grupului Interagro a declarat că este interesat de preluarea Oltchim, alături de Chimcomplex şi alţi câţiva oameni de afaceri români, dar înainte de a decide dacă intră în consorţiu vrea să vadă un audit al Oltchim. „Nu vreau să iau singur Oltchimul. Ştefan Vuza a venit azi la mine şi mi-a propus să particip alături de el la privatizarea Oltchim. A zis că vrea să mai vorbească cu încă doi-trei oameni de afaceri români puternici", a spus Niculae, potrivit Media­fax. El a adăugat că mai întâi ar vrea să vadă un audit al companiei, pe care i l-a promis Vuza.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite