Într-o săptămână încep negocierile directe pentru preluarea City Mall din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Insolvență Transilvania (CITR), lichidatorul judiciar al City Mall din Capitală, anunță că în maximum o saptămână se vor deschide ofertele investitorilor interesați de preluarea centrului comercial și vor demara negocierile cu fiecare dintre ei.

Termenul limită de depunere a ofertelor în vederea achiziționării City Mall a fost astăzi, iar în cursa finală s-au înscris şase investitori, potrivit comunicatului CITR. La finalul procedurii de negociere, unul dintre aceştia va deveni noul proprietar al centrului comercial. 

“Principalele criterii pe baza cărora se vor desfășura negocierile cu investitorii interesați de achiziția City Mall vor fi prețul oferit și modalitatea de plată.” a declarat Andreea Anghelof, managing partner la Casa de Insolvenţă Transilvania.

Demararea negocierilor directe pentru valorificarea City Mall se face la prețul de evaluare de circa 21 milioane euro, care a reieșit după analiza condițiilor actuale de piață și rezultatul licitațiilor deja derulate. 

Procedura de negociere directă pentru valorificarea City Mall a fost demarată începând cu luna august 2011, prin publicarea anunțului pentru depunerea ofertelor de participare la negocierea directă.

Centrul comercial City Mall a intrat în faliment în noiembrie 2010, după ce Victoria Holding, proprietarul firmei, nu a putut rambursa creditele luate în 2006 pentru achiziţia lui.   

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite