Interpretul lui Harry Potter, păzit ca prinţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Radcliffe începe să simtă gustul banilor. De curând, a achiziţionat un apartament în New York în valoare de 4,9 milioane de dolari. Deşi a declarat în numeroase rânduri că

Daniel Radcliffe începe să simtă gustul banilor. De curând, a achiziţionat un apartament în New York în valoare de 4,9 milioane de dolari.

Deşi a declarat în numeroase rânduri că celebritatea nu-i va afecta modul de viaţă, Daniel Radcliffe se adaptează din mers la ceea ce înseamnă să fii vedetă internaţională. Actorul, care are deja o superbă proprietate tot de vreo patru milioane de dolari în Manhattan, a mai cumpărat încă una, cu intenţia de a se muta în ea în luna septembrie. Atunci se va pune în scenă pe Broadway "Equus", piesa în care Radcliffe deţine rolul principal şi care a făcut mare scandal la Londra pentru că eroul principal este "costumat" în pielea goală.

"Din fericire, nu am de filmat nicio scenă nud în prim-plan, în Harry Potter", a declarat el, într-o sforţare de umor. Interpretul tânărului vrăjitor se presupune că are în cont 6 milioane de dolari, o sumă semnificativă pentru un adolescent care şi-a serbat majoratul în urmă cu un an (este născut pe 23 iulie 1989). Noul apartament al lui Radcliffe este în fază de amenajare cu mobilă, decoraţiuni şi tot restul. Cel vechi este situat la etajul al cincilea al unui imobil de lux din cartierul Soho, are terasă, saună şi urmează, conform declaraţiei proprietarului, să fie închiriat.


Statutul de vedetă are şi dezavantaje: săptămâna trecută, în timp ce filma la Londra la ultima serie Harry Potter, Radcliffe a primit prin telefon o ameninţare care a alertat serviciul de protecţie. De obicei, o unitate de elită a armatei britanice, precum şi serviciul de securitate pus la dispoziţie de casa producătoare Warner Bros îl supraveghează pe Daniel Radcliffe la filmări.

Într-o sâmbătă seara, în timp ce se deplasa prin oraş, şoferul său a fost înlocuit cu altul care să facă faţă unei urmăriri ca-n filme. De obicei, maşina în care este transportat actorul este escortată de un alt vehicul, gata să intervină la cea mai mică ameninţare.

De acest tip de protecţie beneficiază în Marea Britanie prinţii William şi Harry atunci când se deplasează ca simpli cetăţeni pe teritoriul ţării. Săracii băieţi bogaţi! Fiul unic al unui agent literar şi al unei directoare de casting, Daniel a fost îndrumat de părinţi în primul lui film de televiziune în 1999.

În cinema a debutat în 2001, alături de Pierce Brosnan, "The Taylor of Panama". În acelaşi an primeşte primul rol din seria celor şase Harry Potter, ultimul, "Harry Potter şi relicvele sângelui amestecat" urmând să aibă premiera anul acesta. "La vârsta de 13 ani am realizat că succesul meu se va datora fizicului, nu mentalului meu. Un bărbat frumos, brunet, cam ca George Clooney... N-ar fi rău să arăt ca el", declara Radcliffe după premiera piesei "Equus". Narcisism, teribilism, sau chiar o fi pe bune?

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite