Pe Internet, cadouri de tot felul pentru perioada Martisorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romanii care n-au avut timp sa se pregateasca din timp cu cadouri de 8 Martie au o sansa sa scape de aglomeratia si frigul de la tarabele de pe marginea strazii, cumparand cadouri de pe Internet.

Romanii care n-au avut timp sa se pregateasca din timp cu cadouri de 8 Martie au o sansa sa scape de aglomeratia si frigul de la tarabele de pe marginea strazii, cumparand cadouri de pe Internet. Site-urile romanesti si-au adaptat din timp oferta pentru 1-8 martie: tot ce se vinde la tarabe se gaseste si pe Internet: flori, dulciuri, cosmetice, lenjerie intima sau chiar cadouri mai trasnite: yachturi pentru barbatii cu dare de mana sau pixuri - agentul 007 cu fiole de parfum incluse. Pe site-ul www.cadoultau.ro, barbatii se pot simti pentru cateva ore ca in filmele americane: pot comanda buchete sau aranjamente florale, iar acestea vor fi livrate in maximum doua zile fericitei destinatare. Pretul unui aranjament floral: intre 915.000 si 4.500.000 lei. Cei care considera prea sofisticate aranjametele florale pot apela la buchete de flori mai simple: 3 trandafiri tinuti in brate de un ursulet de plus foarte simpatic pentru 1,36 milioane lei sau 11 trandafiri si o pereche de cercei de argint - la 4 milioane lei. De pe acelasi site barbatii pot cumpara cosmetice, torturi, baloane sau decoratiuni interioare la preturi similare cu cele din magazine. Alt cadou la moda in luna martie - lenjeria intima poate fi cumparata de barbati de pe Internet cu eforturi minime si fara a rosi in fata vanzatoarelor. Un compleu sexy din trei piese: sutien, bikini si portjartiere poate fi cumparat la preturi intre 2 si 4 milioane lei de pe site-ul www.lenjerie-romantic.ro. Pe alt site -www.lenjerieintima.clickshop.ro - barbatii pot comanda sutiene la preturi sub 500.000 lei, dar si peste 1.500.000 lei, bikini de dantela la preturi intre 250.000-500.000 lei sau body-uri sexy la aproape 1.500.000 lei. Nici cosmeticele n-au fost scapate din vedere de vanzatorii de pe Internet. Pe site-ul www.casadecomenzi.ro pot fi cumparate cosmetice care se gasesc mai in toate supermarketurile, in timp ce de pe site-ul www.cadoultau.ro barbatii pot alege pachete ambalate frumos cu parfumuri si creme aromate sau perle de baie. Alt site -cosmeticeonline.ro - ofera produse de ingrijire de marca, e drept la preturi piperate: solutie impotriva caderii parului cu perie pentru masaj inclusa la 770.000 lei.
Oferte inedite - pixuri cu atomizoare de parfum
Pe langa cadourile traditionale de 8 Martie, pe Internet si-au facut aparitia si oferte inedite. Astfel, pe site-ul www.neogen.ro, barbatii cu dare de mana pot cumpara partenerei o barca de 50 de persoane - cu numai 25.000 euro. Oferta exista si pentru cei cu buzunarele ceva mai goale: pixuri care au atomizoare de parfum la celalalt capat: 20 de euro. Alte cadouri trasnite: tricouri sau lenjerie intima cu imprimeuri spirituale. Un tricou cu inscriptia "Nu te mai holba la sanii mei" costa aproape 350.000 lei, iar o pereche de chilotei - circa 150.000 lei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite