Începe a doua sesiune „Rabla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua sesiune a programului „Rabla" 2012 porneşte pentru persoanele fizice de miercuri, 8 august 2012, anunţă Ministerul Mediului.

Administraţia Fondului pentru Mediu a prevăzut un buget de 57 de milioane de lei pentru această sesiune, în care ar putea fi scoase din uz 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani. Cuantumul primei de casare este de 3.800 de lei (la fel ca în 2010 şi în 2011) şi se exprimă printr-un tichet cu valoare nominală. De asemenea, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult trei tichete valorice.

„Începând de miercuri, va avea loc repartizarea către colectori a celor 15.000 de tichete, iar persoanele fizice care deţin maşini mai vechi de 10 ani se pot adresa firmelor colectoare, începând cu aceeaşi dată, în vederea casării acestor autoturisme", se arată într-un comunicat al Ministerului Mediului.

Ce vă trebuie la dosar

Documente necesare pentru pesoane fizice pentru a intra în program sunt:

- actul de identitate
- certificatul de înmatriculare a autovehiculului uzat, în original şi în copie legalizată
- cartea de identitate a autovehiculului uzat, dacă aceasta există, în original şi în copie legalizată
- actul doveditor eliberat de către serviciul public comunitar Regim Permise de Conducere şi înmatriculare a vehiculelor competent teritorial, în original, pentru cazul în care din certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate a autovehiculului uzat nu rezultă anul fabricaţiei, anul primei înmatriculări în România şi/sau categoria autovehiculului uzat
- certificatul de atestare fiscală privind impozitele şi taxele locale şi alte venituri ale bugetului local, în original. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite