Începe Maratonul Filmelor "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 5 şi pe 6 septembrie aveţi ocazia să vizionaţi gratis în patru cinematografe din patru oraşe producţiile din colecţia "BD" "Maratonul" vă propune să urmăriţi timp de 24 de ore,

Pe 5 şi pe 6 septembrie aveţi ocazia să vizionaţi gratis în patru cinematografe din patru oraşe producţiile din colecţia "BD"

"Maratonul" vă propune să urmăriţi timp de 24 de ore, gratuit, filmele din seria "Brigada Diverse", cu actori de neuitat ai cinematografiei româneşti.

Ziarul "Adevărul" pune la dispoziţia publicului patru săli de cinematograf din ţară: Cinematograf "Patria" din Bucureşti, Cinematograf "Republica" din Cluj, Cinematograf "Republica" din Iaşi şi Cinematograf "Timiş" din Timişoara.

În loc de bilet, la intrare trebuie să aveţi un ziar "Adevărul" din ziua respectivă şi puteţi viziona, timp de 24 de ore, toate filmele din îndrăgita serie: "BD intră în acţiune", "BD în alertă", "BD la munte şi la mare".

La deschiderea evenimentului va avea loc spectacolul de gală, la care vor participa redacţia regională a cotidianului "Adevărul", actori, regizori care vor vorbi despre filme şi oficialităţi.

Cei care vor lua parte la maraton vor primi la intrare un voucher, în schimbul căruia organizatorii le vor oferi câte două pungi de popcorn.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite