Împătimiţii sportului electronic se vor confrunta în World Cyber Games 2006 România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii pasionaţi de sportul electronic, şi care ţintesc, totodată, turneul final World Cyber Games 2006, se vor confrunta, la sfârşitul lunii septembrie, în finala naţională World Cyber

Românii pasionaţi de sportul electronic, şi care ţintesc, totodată, turneul final World Cyber Games 2006, se vor confrunta, la sfârşitul lunii septembrie, în finala naţională World Cyber Games 2006 România.
Finala din România este dedicată celor mai renumite jocuri pentru calculator şi telefoane mobile: WCG Mobile, Counter-Strike, Need for Speed, FIFA 2006. "Ca şi anul trecut, finala Counter-Strike din ţara noastră va fi cea mai mare finală naţională din lume, cu participarea a 48 de echipe. Astfel, aşteptările noastre cu privire la turneul final sunt foarte ridicate, în special la probele de Counter-Strike şi FIFA 2006", spune Silviu Stroie, preşedintele Professional Gamers League (PGL). Turneul final World Cyber Games 2006 se va desfăşura pe circuitul de Formula 1 de la Monza, în perioada 18-22 octombrie. Organizatorii aşteaptă peste 800 de concurenţi din 72 de ţări, care se vor înfrunta pentru premii în valoare totală de 500.000 $.
România va participa la finala de la Monza cu opt jucători: echipa de Counter-Strike, doi jucători de FIFA 2006 şi un jucător de Need For Speed. În prezent, se află în plină desfăşurare etapele preliminare, care au loc în mai multe oraşe din ţară, urmând ca, din cei 4.000 de jucători, 320 să fie selectaţi pentru finala de la Bucureşti.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite