Immofinanz vrea să devină o ”mașină imobiliară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veniturile din închirieri ale Immofinanz s-au ridicat la 437,3 milioane de euro în primele trei trimestre ale anului 2011/12, reprezentând o creștere de 3,4%față de aceeași perioadă a anului trecut.

Această evoluție este atribuită în principal segmentului de retail, unde veniturile din închirieri au crescut față de primele șase luni ale anului anterior cu 15%, ceea ce reprezintă 20,5 milioane de euro.

Vânzările ridicate înregistrate în centrele comerciale din Rusia în perioada sărbătorilor de Crăciun, precum și lansarea Maritimo Shopping Center (România) și extinderea Silesia City Center din octombrie 2011 au avut o contribuție importantă la înregistrarea acestor venituri.

”Noua noastră abordare strategică va juca un rol important în acest proces: ne concentrăm eforturile spre a transforma IMMOFINANZ Group dintr-un <<manager imobiliar>> într-o <<mașină imobiliară>>”, spune Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group.

Află mai multe despre noua strategie a Immofinanz și vezi de ce a înregistrat Immofinanz un profit net mai mic în trimestrul al treilea, pe forbes.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite