Hotelurile lui Iosif Armaş din Herculane, scoase la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Hercules S.A., controlată de omul de afaceri Iosif Armaş, se află în executare silită ca urmare a unor datorii de zeci de milioane de lei la Fisc.

Astfel, hotelurile Decebal, Diana, Afrodita, Minerva şi Roman, aflate în posesia lui Armaş, vor fi scoase din nou la vânzare, potrivit oficialilor din Ministerul Turismului.

În 2001, firma Argirom, controlată de Iosif Armaş, a preluat de la statul român hotelurile de la Herculane, care în prezent au ajuns nişte ruine.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Caraş-Severin a decis executarea silită a Hercules S.A. încă de la începutul lunii, iar hotelurile Roman şi Afrodita au fost scoase deja la licitaţie. Preţul de pornire pleacă de la opt milioane de lei pentru hotelul Afrodita, respectiv11 milioane de lei pentru Hotelul Roman.

„Privatizarea a fost una frauduloasă. Staţiunea trebuia scoasă la o licitaţie publică internaţională. În 1954, Franz Iosef a declarat că este cea mai frumoasă staţiune de pe continent. A venit însă acest individ care a distrus totul, a falimentat întreaga staţiune", a declarat, recent, profesorul Ilie Cristescu, fost director general al Hercules S.A.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite