Hotel Hilton pe locul unei foste reşedinţe a lui Ceauşescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanţul hotelier Hilton intenţionează să construiască, la Timişoara, un hotel de cinci stele pe locul unei foste reşedinţe a lui Nicolae Ceauşescu, deţinută în prezent de o firmă controlată de Consiliul Judeţean Timiş şi de omul de afaceri Ovidiu Tender.

Lanţul hotelier Hilton a făcut o ofertă firmei Inter Center Service SA, unde acţionari sunt Consiliul Judeţean (CJ) Timiş şi Tender SA, de a construi un hotel de cinci stele în locul fostului „Hotel al Partidului", această propunere urmând să fie discutată în şedinţa de plen de la sfârşitul lunii iunie, a declarat, astăzi, preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, citat de Mediafax. Astfel, Hilton va fi primul operator hotelier care va deschide în Timişoara un hotel de 5 stele, cu peste 160 camere. Clădirea va avea şase etaje şi va fi inaugurată în anul 2013.

CJ Timiş deţine 45,62% din acţiunile Inter Center Service, iar Tender SA 54,37%. Asocierea dintre CJ Timiş şi Tender a fost făcută în 2003 şi a avut ca scop renovarea clădirii şi transformarea unităţii într-un hotel de cinci stele. Imobilul, denumit ulterior Hotel International, se află în prezent în renovare.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite