Hidroelectrica cere insolvenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hidroelectrica cere intrarea în insolvenţă, potrivit unei cereri înregistrată la Tribunalul Bucureşti, potrivit Realitatea TV.

CITEŞTE MAI MULT DESPRE SITUAŢIA HIDROELECTRICA:

Ponta ameninţă că va pune la dispoziţia DNA contractele Hidroelectrica prelungite în mandatul lui Videanu

Ponta a lua la bani mărunţi situaţia financiară de la Hidroelectrica

Jumătate din încasările Hidroelectrica au venit de la „băieţii deştepţi"

UPDATE 15.00 Referitor la publicarea pe site-ul Tribunalului Bucureşti a cererii de intrare în insolvenţă a Hidroeletrica SA, Ministerul Economiei a precizat că hotărârea privind cererea de intrare în insolvenţă a fost luată de Consiliul de Administraţie al societăţii Hidroelectrica SA. "MECMA, în calitate de acţionar, nu interferează în niciun fel în procedurile judiciare în care sunt implicate societăţile comerciale cu capital de stat pentru a nu influenţa în niciun mod instantele de judecată", se mai arată într-un comunicat remis de Ministerul Economiei.

Compania de stat acoperă anual aproximativ 30% din producţia internă de energie electrică. Anul acesta, pe fondul secetei din prima parte a anului, Hidroelectrica a anunţat instituirea clauzei de forţă majoră.

Hidroelectrica este una dintre cele mai profitabile companii de stat din Romania, fiind controlată de Ministerul Economiei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite