Hidroelectrica: Statul se numără printre „băieţii deştepţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hidroelectrica ar putea ieşi din insolvenţă mai repede decât se aşteaptă toată lumea, dar acest lucru ar relua contractele cu "băieţii deştepţi" care au dus la pierderi de ordinul miliardelor de euro, a declarat azi-dimineaţă, la Porţile de Fier, Remus Borza, administratorul judiciar al Hidro.

„Hidroelectrica are investiţii în care energia nu are nicio pondere, astfel că printre băieţii deştepţi se numără chiar statul român. Dacă instanţa va hotărî să anuleze procedura de insolvenţă, aşa cum au cerut sindicatele, practic se va ajunge totul la situaţia în care ne-am aflat înainte de intrarea în insolvenţă. Asta ar însemna că baieţii deştepţi ar putea cere tot ce au pierdut prin rezilierea contractelor", a declarat azi-dimineaţă, Remus Borza.

El a mai spus că nu-şi explică de ce sindicatele trag cu atâta forţă în barca "băieţilor deştepţi".

La Porţile de Fier se inaugurează astăzi o ecluză la care lucrările de construcţie au început înainte de revoluţie şi care din punctul de vedere al Hidroelectrica este o componentă socială a cheltuielilor, neaducând niciun megawatt nou în sistemul energetic.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite